Görüş Bildir
Haberler
Oynamak Yerine İzledik: İşte Twitch'te 2022'nin En Çok İzlenen Oyunları

Oynamak Yerine İzledik: İşte Twitch'te 2022'nin En Çok İzlenen Oyunları

Oyun yayınları ile öne çıkan canlı yayın platformu Twitch'te oldukça hareketli bir yılı geride bıraktık. Gelin 2022 yılında Twitch'te en çok hangi oyunların izlendiğine bir göz atıp geride bıraktığımız yılın nabzını tutalım.

Kaynak: https://www.dexerto.com/gaming/top-10...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. World of Warcraft

10. World of Warcraft

Yılların eskitemediği popüler MMORPG oyunu World of Warcraft'ın yarattığı kitle oyundan kolay vazgeçecek gibi görünmüyor. Oyuncu sayısı olarak aradan geçen yıllara rağmen hala rakiplerinin çok ilerisinde olan World of Warcraft, Dragonflight eklentisinin de çıkışı ile Twitch'i adeta salladı.

9. Call of Duty: Warzone

9. Call of Duty: Warzone

Call of Duty serisinin sevilen battle royale oyunu Warzone'da gündemden düşmeyenlerden. Geçtiğimiz yılı 7. sırada bitirdikten sonra bu yılın istatistiklerinde kendine 9. sırada yer bulan oyun buna karşın hala izleyicileri kendine çekmeyi başarıyor.

8. Dota 2

8. Dota 2

Ne derseniz deyin, Valve kesinlikle bağımlılık yaratmayı çok iyi biliyor. Yılın en çok izlenen 8. oyunu olmayı başaran Dota 2, League of Legends gibi güçlü bir rakibin gerisinde kalmış olsa da hala adından çokça söz ettiriyor. 507,078,594 saatlik izlenme de bunun açık kanıtı niteliğinde.

7. Minecraft

7. Minecraft

Oyun dünyasında taşları yerinden oynatan Minecraft Twitch'te de en çok izlenen oyunlar arasında. Oyuncuya sonuna dek özgürlük ve hayal gücünün sınırlarında dolaşma imkanı sunan oyun 521,336,157 saatlik izlenme kaydetti.

6. Fortnite

6. Fortnite

Battle royale rüzgarı dinmek bilmiyor! Epic Games'in para basma makinası Fortnite sürekli güncel tutulan dünyası ve içeriklerinin yanı sıra oyuncuların ilgisini ünlü marka ve isimlerle yapılan işbirlikleri ile de diri tutuyor. Bunların sonucunu da 585.300.670 saatlik izlenme süresi ile alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Apex Legends

5. Apex Legends

Battle royale türünün gücünü kanıtlar nitelikte bir oyun daha! Hızlı yapısı ile benim diyen oyuncuları bile zorlayan Apex Legends, en büyük rakiplerinden biri olan Fortnite'ı Twitch'te 631,929,500 saatlik izlenmesi ile solluyor.

4. Counter-Strike: Global Offensive

4. Counter-Strike: Global Offensive

Bu oyundan kopamıyoruz! Tüm dünyada büyük bir popülerliğe sahip olan CS:GO'nun gönlümüzdeki tahtı asla sallanmıyor, 673,892,116 saatlik toplam izlenme süresi de bunun kanıtı. Siz bir de varın oynanma süresini hesap edin!

3. Valorant

3. Valorant

Riot Games 2020 yılında adım attığı rekabetçi FPS oyunlarında çıtayı hemencecik yükseltti. CS:GO gibi yıllanmış bir rakibini kısa sürede geçen Valorant bu yıl toplamda 1,106,987,262 saat izlendi.

2. Grand Theft Auto V

2. Grand Theft Auto V

Ne yaparsak yapalım bu oyun eskimek bilmiyor. Rockstar Games'in sevilen oyunu ilk olarak 2013 yılında çıkış yaptı, yani neredeyse 10 yılı devirdi ancak hem çok satanlar, hem de çok izlenenler listelerinin hala gediklisi. Twitch izleyicileri bu yıl 1,336,292,674 saatlerini bu oyuna gömdüler.

1. League of Legends

1. League of Legends

Listenin kralı ise tahmin etmenin pek de zor olmadığı biçimde League of Legends oldu. Valorant ve League of Legends ile Twitch'i adeta domine eden Riot Games'in oyunu yalnızca bu yıl 1,499,478,263 saat izlendi!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?