Görüş Bildir
Haberler
Outlander Dizisinin Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Outlander Dizisi Hangi Eserden Uyarlandı?

Outlander Dizisinin Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler? Outlander Dizisi Hangi Eserden Uyarlandı?

Elif
19.05.2023 - 11:49

Son zamanların en başarılı yapımlarından biri olan Outlander dizisi, 6.sezonu geride bıraktı. Güçlü konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla izleyiciden tam not alan dizi, Netflix'te yayınlanmaya devam ediyor. Diana Gabaldon'ın tarihi fantastik romanından uyarlanan dizinin başrollerinde  Caitriona Balfe ve  Sam Heughan gibi isimler bulunuyor. Dizinin konusu, oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Outlander dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Outlander dizisi hangi tarihi anlatıyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Outlander Dizisinin Konusu Nedir?

Outlander Dizisinin Konusu Nedir?

İkinci Dünya Savaşı sırasında askeriyede hemşirelik yapan Claire Randall ve eşi Frank Randall İskoçya'nın bir şehrine ziyarete giderler. Claire, orada sihirli bir druid çemberinin içerisinden geçer ve zaman yolculuğu yaparak 1743 senesine gider. İlk başlarda bu hayatından oldukça şikayet eder fakat bir süre sonra İskoçlu olan Jamie'ye aşık olur ve evlenir.

Claire, devlet tarafından casuslukla suçlanır. O da eşi Jamie her şeyi anlatmak zorunda kalır. Aklanan Claire, bir zaman sonra kızı Brianna ile birlikte Brianna Peri Tepesi'ne geri döner. Zamanda yolculuk yaparak hayatını geçiren Claire, büyük aşkı Jamie ile maceralı bir aşka atılır.

Outlander Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Outlander Dizisinin Oyuncuları Kimler?
  • Claire Randal - Caitriona Balfe

  • Jamie Frase - Sam Heughan

  • Frank Randall - Black Jack

  • Brianna Randall - Sophie Skelton

  • Jonathan Randall - Tobiaz Menzies

  • Jenny Fraser - Laura Donelly

  • Ian Murray - Joan Bell

  • John Grey - David Berry

Outlander Dizisiyle İlgili Merak Edilenler?

Outlander Dizisiyle İlgili Merak Edilenler?

Diana Gabaldon'un aynı isimli romanından uyarlanan Outlander dizisinin yönetmen koltuğunda Andy Harries oturuyor. Dizi, ilk olarak 2014 yılında yayınlandı ve 6 sezonu geride bıraktı. 

Tarihi, bilimkurgu, macera, fantastik ve romantik unsurları içerinde barındıran dizi, Netflix Türkiye'de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

İlginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın