Görüş Bildir
Haberler
Otopark İçin Ağaç Köklerine Asfalt Döktüler

Otopark İçin Ağaç Köklerine Asfalt Döktüler

irfan sisli
25.06.2015 - 12:43 Son Güncelleme: 25.06.2015 - 13:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bandırma sahilindeki boş alana otopark yapılma kararı alındı. Vatandaş park isterken belediye, o arazideki ağaç köklerine bile asfalt döktü.

Marmara'nın incisi Bandırma'da büyük ayıp. Sahil şeridinde yıllardı boş duran Tekel binası, vatandaşların uzun süren çabalarıyla 5.5. yıl önce yıkıldı. Alan ‘kamu yararına' kullanması koşuluyla belediyeye devredildi. Ardından Bandırmalılar ilçe merkezinde yeterince park olmadığını ve yeşil alan ihtiyaçlarını belediyeye defalarca iletti. Belediye yeşil alan sözü verdi. Ancak önceki gün asfalt dökme makineleriyle araziye giren belediye görevlileri, halkın park yapılması hayalini kurduğu alana otopark yapacaklarını söyledi.

Bununla da yetinmeyen görevliler alandaki ağaçların köklerine bile asfalt dökerek büyük bir ayıba imza attı. Dün sosyal medyada yüzlerce kişi bu çevre katliamına tepki gösterince görevliler, ağaçların köklerindeki asfaltı söktü. Ancak tüm tepkilere ve itirazlara rağmen belediye yetkilileri alanı otopark olarak işleteceklerini söyledi.

Kaynak: http://www.emlaktasondakika.com/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0