Görüş Bildir
Haberler
House Müzik mi? Açılın Türkler Geliyor! Karşınızda Deeperise

House Müzik mi? Açılın Türkler Geliyor! Karşınızda Deeperise

Türkiye'de House müzik aslında bir kaç sene önce hayatımıza girmiş olsa da yeni yeni popüler olmaya başladı.

Artık yerli DJ ve Prodüktörlerimizle gerçekten ilham verici çalışmalara imza atabiliyoruz.

İşte size en son örneği:

DEEPERISE

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mesut Yılmaz nam-ı diğer Deeperise

Jabbar(Mücahit Turan) ile düeti olan 'RAF' şarkısıyla, birçokları gibi benim de kulağıma ilk spotify reklamlarıyla çalındı. Yalan yok, ilk duyduğumda bayıldığım, hemen şarkının tamamını dinlediğim ve bunu gün içinde 20-30 kez tekrarladığım süper bir proje çıkarmışlar ortaya. 

Birkaç yılını yurt dışında yaşamış biri olarak şunu açıkca söyleyebilirim: Gerçekten yurtdışındaki emsallerinin standartlarını yakalamış ve Türkiye'de az sayıda bulunan kaliteli müziklerden birine sahip kendileri.

Tam bir "yaz şarkısı" diyen de var, aslında bir "yol şarkısı" diyen de...

İnternet üzerinden edindiğim bilgilere göre kendisi 1990 doğumlu Türk DJ ve Prodüktörmüş. Raf şarkısının söz ve bestesi Jabbar'a, aranjesi ise Deeperise'a ait.

Vokal anlamında ise Jabbar, biraz Kaan Tangöze'ye benzetmekle beraber gerçekten çok çok iyi diyebilirim. Şarkı her dinlediğinizde daha da sarıyor sizi. Tam bir 'yaz şarkısı' diyen de var, aslında bir 'yol şarkısı' diyen de... Bence arabayla 2 saat kalınan trafikten çıkıp evin önüne gelmişken, inmeyip bir 4 dakikamızı daha zevkle ayıracağımız türden...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynı Şarkının ingilizce versiyonu olan "Move on" ise çoktan Türkiye sınırlarını aşmış durumda şu an. Bir çok ülkede liste başlarında yer almakta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
6
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın