Görüş Bildir
Haberler
Operasyon 41 Bu Akşam Başlıyor! İşte Operasyon 41 Formatı ve Yarışmacıları...

Operasyon 41 Bu Akşam Başlıyor! İşte Operasyon 41 Formatı ve Yarışmacıları...

Müge Kakşi
04.07.2021 - 17:15

Kanal D ekranlarının merakla beklenen yarışma programı Operasyon 41 bu akşam başlıyor. Survivor'a rakip olarak gösterilen yeni programın sunuculuğunu ise Hasan Yalnızoğlu üstleniyor. Macera dolu yarışmada, 10’ar kişilik iki tim mücadele edecek. İşte Operasyon 41 yarışması hakkında detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Operasyon 41 Yarışmasının Konusu Nedir?

Operasyon 41 Yarışmasının Konusu Nedir?

Yarışmada, kendi alanlarında birçok ödül ve başarıya ulaşmış 10'ar kişilik iki tim mücadele edecek. Bu timler zorlu doğa şartlarında eğitilip, askeri simülasyon oyunlarıyla farklı mekanlarda yarışacak. Görev oyunları, erzak, teçhizat ve liderlik oyunlarıyla gizli ve tehlikeli görevleri yerine getirmeye çalışan yarışmacılar, 'Seçilmiş Savaşcılar Timi'ne girmek için kıyasıya mücadele edecek. Şampiyon yarışmacı ayrıca büyük ödülü de kazanacak.

Her bölümünde izleyicileri farklı aksiyon ve maceranın beklediği programda, takımlar büyük ödüle ulaşmak için hem birbirleriyle hem farklı oyunlarda fenomenlerin de içinde yer alacağı 'Yok Edici' ve 'Kötüler' olarak belirlenen iki ayrı timle mücadele edecek. Ayrıca Airsoft oyunundan yola çıkılan programda kullanılan silahlardaki biyoplastik mermiler, doğaya zarar vermeyen ve belli bir süre sonra doğada kaybolan malzemeden üretild

Operasyon 41 Yarışmacıları Kimler?

Operasyon 41 Yarışmacıları Kimler?

Operasyon 41 yarışmacıları, binlerce kişi arasından titizlikle seçildi. 17 Türkiye birinciliği bulunan yüzücü Merve Taneli, 2014 Best Model of Turkey ve Best Model of World birincisi Caner Tanrıverdi, MMA şampiyonlukları bulunan Kübra Gölcü ve alanında önemli başarıları olan birçok sporcu Operasyon 41'de mücadele edecek.

OPERASYON 41 NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kocaeli'li yapım şirketi Bekir Gündoğdu'nun sahibi olduğu Bengi yapım tarafından yapılan yarışmada, kendi alanlarında birçok ödül ve başarıya ulaşmış 10'ar kişilik iki tim mücadele edecek. Büyük bir bölümü Kandıra'da çekilen yarışmanın dron görüntüleri ilimizin usta dron pilotlarından Cemal Kandemir tarafından çekildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın