Görüş Bildir
Haberler
Opera Gerçekleştireceği Entegrasyon ile Polygon (MATIC) dApp Ekosistemini 80 Milyon Kullanıcısına Açıyor!

etiket Opera Gerçekleştireceği Entegrasyon ile Polygon (MATIC) dApp Ekosistemini 80 Milyon Kullanıcısına Açıyor!

Well Ok Then
23.12.2021 - 11:33

Norveçli merkezli tarayıcı geliştiricisi Opera, 2022 yılının ilk çeyreğinden itibaren Polygon (MATIC) işlemlerini desteklemeyi planlıyor. 

Detaylar içeriğimizde! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İlk aşamada Polygon ekosistemi Android mobilde 80 milyon Opera kullanıcına açılacak!

İlk aşamada Polygon ekosistemi Android mobilde 80 milyon Opera kullanıcına açılacak!

Opera, Web 3.0 uygulama destekli bir internet tarayıcısı ve yerleşik bir kripto cüzdanıdır. Opera çarşamba günü, Polygon (MATIC) ile bir entegrasyon gerçekleştireceğini duyurdu. 2022’nin ilk çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanan bu entegrasyonla ilk olarak Polygon’un ekosistemi, Opera’nın Android mobildeki 80 milyondan fazla kullanıcısına açılacak.

Peki Polygon (MATIC) nedir?

Peki Polygon (MATIC) nedir?

Polygon (önceden Matic Network), Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. Temel bileşeni, çoklu uygulama türleri oluşturmayı destekleyen modüler, esnek bir çerçeve olan Polygon SDK'dır.

Polygon kullanarak, iyimser toplama zincirleri, ZK toplama zincirleri, bağımsız zincirler veya geliştiricinin ihtiyaç duyduğu diğer herhangi bir alt yapı oluşturulabilir.

Polygon'un yerel belirteçleri olan MATIC, Ethereum blok zincirinde çalışan bir ERC-20 belirtecidir. Belirteçler, Polygon'daki ödeme hizmetleri için ve Polygon ekosisteminde faaliyet gösteren kullanıcılar arasında bir ödeme para birimi olarak kullanılır. Polygon yan zincirlerindeki işlem ücretleri de MATIC jetonlarında ödenir.

Entegrasyon ile birlikte kullanıcıları neler bekliyor?

Entegrasyon ile birlikte kullanıcıları neler bekliyor?

Entegrasyon sayesinde, Opera kullanıcıları Polygon’un Sushiswap, Curve ve Aave gibi merkeziyetsiz uygulamalarına (dApps) erişebilecek. Bunlara ek olarak blockchain oyunlarına ve Decantraland, Opensea ve Sandbox gibi NFT platformlarına da erişilebilecek.

Kullanıcılar Polygon'un dApp ekosistemi ve Web 3.0 teknolojisini deneyimleyebilecek!

Kullanıcılar Polygon'un dApp ekosistemi ve Web 3.0 teknolojisini deneyimleyebilecek!

Web 3.0 internetin makine öğrenimi ve yapay zekaya dayandığı bir evrene geçişi ifade ediyor. Veriler insanlar tarafından değil makineler tarafından üretiliyor, işleniyor ve değerlendiriliyor. Web siteleri ve uygulamaları da bugünden çok daha farklı oluyor haliyle. Entagrasyonla birlikte Opera’nın yüz milyonlarca aylık aktif kullanıcısı, Polygon’un gittikçe büyüyen dApp ekosistemini ve Web 3.0 teknolojisini deneyimleyebilecek.

Polygon (MATIC) yatırımcılarına faydası ne olacak?

Polygon (MATIC) yatırımcılarına faydası ne olacak?

Polygon, daha düşük ücretler ve hızlı işlemler için tasarlanmış, ikinci katman bir Ethereum (ETH) ölçeklendirme çözümüdür. Dolayısıyla Opera Mobile’ın başkan yardımcısı Jorgen Arnese'in de dediği gibi bu entegrasyonun, kripto tutkunlarının ücretlerin yüksek ve işlemlerin yavaş olması sorununu ortadan kaldıracak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın