article/comments
article/share
Haberler
Onur Yaser Can Davasında Karar: 4 Polise 6'şar Yıl Hapis Cezası

Onur Yaser Can Davasında Karar: 4 Polise 6'şar Yıl Hapis Cezası

İstanbul’da, 2010 yılında gözaltına alındıktan kısa süre sonra yaşamına son veren Onur Yaser Can davasında 4 polis hakkında 6'şar yıl hapis cezası verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

2010 yılında gözaltına alındıktan kısa süre sonra yaşamına son veren Onur Yaser Can ile ilgili davada karar çıktı.

2010 yılında gözaltına alındıktan kısa süre sonra yaşamına son veren Onur Yaser Can ile ilgili davada karar çıktı.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, 'resmi belgeyi yok etme, bozma veya gizleme' suçlarından haklarında 13'er yıla kadar hapis cezası istenen 6 polise, 6'şar yıl hapis cezası verildi.

Davada daha önce dört sanık polis, 'resmi belgeyi yok etme, bozma veya gizleme' suçundan altışar yıl hapis cezasına çarptırılmış, istinaf mahkemesinde karar bozulmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
2007 yılında başladı medya sektörü maceram, 2009 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünden mezun olunca daha da perçinlendi. Türkiye’nin en büyük medya kuruluşlarında stajyer, editör, haber müdürü ve danışmanlık gibi görevler aldıktan sonra 2022 yılından bu yana Onedio’dayım. ‘Eşik bekçiliğidir’ diye ustalarımızdan öğrendiğimiz gazeteciliğin ‘etik’ değerlerine inanarak ve sadık kalarak Türkiye ve dünya gündemini en sıcak haliyle size iletmeye çalışıyorum.
Tüm içerikleri
right-dark
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın