Görüş Bildir
Haberler
Onur Bay Dilara Aksüyek Çiftinden Üzücü Haber! Dilara Aksüyek Kimdir? Dilara Aksüyek Kaç Yaşında ve Nereli?

Onur Bay Dilara Aksüyek Çiftinden Üzücü Haber! Dilara Aksüyek Kimdir? Dilara Aksüyek Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
13.02.2021 - 01:10

İstanbullu Gelin dizisinde İpek karakterini canlandıran güzel oyuncu Dilara Aksüyek ve Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterine hayat veren Onur Bay birlikteliği yaş farkından dolayı eleştirilere maruz kalmıştı. Aralarında 9 yaş bulunan çift eleştirileri önemsemeyerek dolu dizgin aşk yaşamaya devam ederken çiftin 4 ay süren birlikteliği sonlandırdığı öğrenildi. Onur Bay ve Dilara Aksüyek çiftinin ayrılık haberinden sonra Dilara Aksüyek oldukça merak konusu oldu. Peki Dilara Aksüyek kimdir? Dilara Aksüyek kaç yaşında ve nereli? Detayları haberimizde sizler için derledik... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onur Bay ve Dilara Aksüyek Çiftinden Üzücü Haber

Onur Bay ve Dilara Aksüyek Çiftinden Üzücü Haber

En son İstanbullu Gelin dizisinde 'İpek' karakteriyle izlediğimiz Dilara Aksüyek, gönlünü Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay'a kaptırmıştı. Yaklaşık 4 aydır aşk yaşayan çiftten ayrılık haberi geldi.

Sessiz sedasız yollarını ayıran çift sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Onur Bay muhabirlerin Dilara Aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine '21'inci yüzyılda artık böyle şeylerin konuşulması üzücü. Yaş farkı sorun değil, biz mutluyuz. Her şey çok güzel gidiyor' demişti.

Akyüsek ise 'yaş farkı bizim için problem değil' ifadelerini kullanmıştı.

Dilara Aksüyek Kimdir?

Dilara Aksüyek Kimdir?

Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987 yılında İzmir Karşıyaka'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

Dilara Aksüyek, 2012 yılında rol aldığı Evlerden Biri dizisinde canlandırdığı Filiz karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; Muhteşem Yüzyıl Kösem, Adı Mutluluk, Kadim Dostum ve Merhamet dizilerinde rol almıştır.

En son Star Tv ekranlarında 2. sezonu yayınlanan ve başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer alan Aksüyek, İpek karakterine hayat vermekteydi. Şimdilerde ise Arıza dizisinde Füsun karakterine canlandıran oyuncu Dilara Aksüyek 1.68 boyunda, 58 kilo ve Aslan burcudur.

Dilara Aksüyek Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Dilara Aksüyek Rol Aldığı Dizi ve Filmler
  • 2012-Evlerden Biri-Filiz

  • 2013-Merhamet-Şadiye

  • 2014-Kadim Dostum-Deniz

  • 2015-Adı Mutluluk-Dolunay

  • 2015-Muhteşem Yüzyıl: Kösem-Mahfiruze Sultan

  • 2016-Mahrumlar-Tanem

  • 2017-İstanbullu Gelin-İpek Boran

  • 2020-Arıza-Füsun Keskin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın