Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Onların Yeri Ayrı! Kova Burcu Kadınına Aşık Olmak İçin Birbirinden Geçerli 13 Muhteşem Neden

etiket Onların Yeri Ayrı! Kova Burcu Kadınına Aşık Olmak İçin Birbirinden Geçerli 13 Muhteşem Neden

Her burcun özelliği ve kendine göre güzelliği var elbette. Ancak Kova burcunun kadınları, bazı özellikleri sayesinden biraz daha ayrılar. Eğer bugüne kadar bir Kova burcu kadını ile tanışmadıysanız çok şanssızsınız. Yok eğer hayatınıza bir Kova burcu kadını varsa, ne kadar şanslı olduğunuzu zaten biliyorsunuzdur...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kere her şeyden önce Kova burcu kadınları, insanı etkileyen bir özgüvene sahiptir. Bu özgüven sayesinde üstlerinde taşıdıkları bambaşka bir havaları vardır.

2. Eğer bir karar verecekse duygusallığını bir kenara bırakıp mantığıyla hareket etmek, onun için olmazsa olmazdır. Sırf bu yüzden "Kalpsiz Kadın" diye nitelendirildiği bile olur zaman zaman.

3. Bir Kova burcu kadınının kafasına bir şey girdiyse geçmiş olsun. Hayatta onu elde etmeden bırakmaz; idealleri onun için her şeydir.

4. Hayatta kimseye ihtiyaç duymadan güçlü olmak ise onların çok önceden öğrendiği bir yetenektir. Her şeyi kendi başlarına halletmeye bayılırlar.

5. Onunla birlikteyken bir değil birden fazla insanla birlikte gibi olursunuz çünkü birbirinden farklı birçok karakteri içlerinde barındırırlar. Her yeni gün, yeni bir sürprizle karşılaşırsanız şaşırmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evde oturup sakin bir hayat yaşamak isterseniz uyarlar ama dışarı çıkıp eğlenmek isterseniz de ondan iyisini bulamazsınız. Her an vıcır vıcır enerjiktirler; ortama neşe salarlar.

7. Soğukkanlı olmalarını seyretmek için onları doğada tek başına izlemeniz yeter. Konfor takıntıları olmadığı gibi böcekten, kertenkeleden kolay kolay korkup yardım istemezler.

8. Evet aşık olmaları zordur ama aradıkları aşkı bulunca fena sahip çıkarlar. Belki de bu yüzden sadakat duyguları çok gelişmiştir.

9. Kolay kolay kıskançlık yüzünden kavga çıkartan tipler değildirler. Eğer kıskançlık sebebiyle bir tartışma yaşanıyorsa, ortada gerçekten mantığa aykırı bir şeyler var demektir.

10. Siz onları bir de anne olarak görün. Bir Kova burcu kadının içindeki anaçlık, yanardağın içindeki volkanlar kadar sıcaktır neredeyse.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çok yönlü bakış açıları sebebiyle aynı anda birçok konuyu çözebilirler. Bu yüzden en küçük organizasyonlar bile hep onun elinden geçer.

12. Vakit kaybetmek ise hayatta en nefret ettikleri şeydir. Hayatı belirsizliklerden azade, net ve hızlı bir şekilde yaşamayı severler. Hem kendilerinin hem de başkasının vakit kaybetmesine hiç tahammülleri yoktur.

13. Hayatınızda eğer bir Kova burcu kadını varsa kendinizi şanslı hissetmek için çok geçerli bir sebebiniz var demektir. Çünkü onlar, dokundukları hayatları mutlaka güzelleştirir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
776
432
92
58
23
14
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yüzdeyüzipek

Kıymetimizi mi bildiler?

serpilso

1.Bambaşka bir havası vardır evet, özgüvenden çok ukala olmasıyla alakalı bir durum. Ukala oluşu özgüvenle ilgili olabilir ama :D ukalalık ve özgüven de hali... Devamını Gör

serpilso

8.Aşık olmalarının zor olduğu söylenemez, bağlanma sorunları var diyelim bence. Sadakat duygusu gelişmiş yerine de geliştirilebilir yazsak daha doğru olur :D... Devamını Gör

ziyaretçi dedikya

ben bir kovayım. ben bir kovayım :)))) şaka bi yana ben kıskançlık durumunda şöyle bir yol izlerim sabittir. beni kıskandırmaya çalışan erkeğin özgüven sorun... Devamını Gör