Görüş Bildir
Haberler
Onlar Müzik Piyasasını Alt Üst Ediyor! Söz ve Müziği Kendisine Ait Şarkılarla Müzik Listelerini Sallayan En Genç Starlar

Onlar Müzik Piyasasını Alt Üst Ediyor! Söz ve Müziği Kendisine Ait Şarkılarla Müzik Listelerini Sallayan En Genç Starlar

Sezen Aksu, Nazan Öncel, Yıldız Tilbe derken Tarkan, Kenan Doğulu, Yalın, Sıla, Soner Sarıkabadayı ve daha birçok isim kendi besteleri ile müzik listelerinde kalıcı hale gelirken yeni jenerasyonda eskilerin izinden gidiyor. İşte size son dönemde söz ve müziği kendisine ait şarkılarla müzik piyasasını sallayan genç yıldızları sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Elif Kaya

1. Elif Kaya

İlk olarak ‘’Veliaht’’ isimli yarışma programında Hande Yener’in yarışmacısı olarak karışımıza çıkan genç yıldız sesiyle olduğu kadar söz ve müziği kendisine ait şarkısı 'Deliye Dön Gel' ile adından söz ettiriyor.

Söz Müzik - Elif Kaya > Deliye Dön Gel

2. Edis

2. Edis

Son yıllarda çıkardığı teklilerle adından söz ettiren Edis, geçtiğimiz aylarda çıkardığı albümündeki sözü ve müziği kendisine ait olan ‘’Roman’’ şarkısı ile sadece şarkıcı değil besteci olduğunu ispatlamış durumda.

Söz Müzik - Edis > Roman

3. İlyas Yalçıntaş

3. İlyas Yalçıntaş

‘’X Factor Türkiye’’ yarışmasında seslendirdiği ‘’İncir’’ isimli şarkı ile herkesin dikkatini çeken İlyas Yalçıntaş daha sonra çıkardığı her şarkısı ile müzik kariyerinde adım adım ileriye gidiyor. Söz ve müziği kendisine ait olan ‘’Gel Be Gökyüzüm’’ ve ‘’Yağmur’’ şarkıları son dönemde oldukça ses getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söz Müzik - İlyas Yalçıntaş > Yağmur

4. Bahadır Tatlıöz

4. Bahadır Tatlıöz

Gökhan Türkmen ile seslendirdiği ‘’ Bedende Ruh Yokken’’ şarkısıyla dikkat çeken şarkıcı da söz ve müziği kendisine ait şarkılarla adını büyük kitlerle duyurmayı başardı.

Söz Müzik - Bahadır Tatlıöz > Takvim

5. Gülden Mutlu

5. Gülden Mutlu

‘’Unutmamam Dedin’’,‘’Soğuk Odalar’’ ve ''Yatsın Yanıma'' şarkılarındaki performansıyla müzik dünyasında dikkat çekmeyi başaran Gülden Mutlu, söz ve müziği kendisine ait şarkılarıyla başarısını katlayarak devam ettiriyor.

Söz Müzik - Gülden Mutlu > Ben Seni Böyle mi Sevdim

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İdo Tatlıses

6. İdo Tatlıses

İbrahim Tatlıses’in önce DJ olarak başlayan daha sonra ise tekli şarkılarla adını duyurmayı başaran oğlu İdo Tatlıses de son dönemin konuşulan isimlerinden biri. Son çıkardığı ‘’Sen’’ isimli şarkısının sözleri kendisine ait.

Söz - İdo Tatlıses > Sen

7. Can Yüce

7. Can Yüce

Geçtiğimiz yıl söz ve müziği kendisine ait ‘’Sanki Rüya’’ şarkısı ile müzik listelerinde üst sıralarda yer alan genç şarkıcı, şimdilerde yine söz ve müziği kendisine ait ‘’Aklım Gider Aklına’’ şarkısı ile adından söz ettiriyor.

Söz Müzik - Can Yüce > Aklım Gider Aklına

8. Burak King

8. Burak King

Geçtiğimiz yıl söz ve müziği kendisine ait olan ‘’Koştum Hekime’’ şarkısıyla büyük küçük herkesin beğenisini kazanan şarkıcı şarkılarıyla adından söz ettiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söz Müzik - Burak King > Koştum Hekime

9. Uğur Etiler

9. Uğur Etiler

Katıldığı ‘’O Ses Türkiye’’ yarışmasında bir derece elde edememiş olsa da söz ve müziği kendisine ait çıkardığı teklilerle Uğur Etiler de yeni isimler arasında dikkat çekiyor.

Söz Müzik - Uğur Etiler > Yaktım Gemileri

10. Cem Belevi

10. Cem Belevi

Hem oyunculuğu hem de şarkıcı kimliğiyle son dönemin çok yönlü isimlerinden Cem Belevi de söz ve müziği kendisine ait olan şarkılarıyla oldukça dikkat çekiyor.

Söz Müzik- Cem Belevi > Aç Kollarını

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Derya Uluğ

11. Derya Uluğ

Çıkardığı tüm teklilerle dikkat çekmeyi başaran Derya Uluğ da şarkıcı kimliğinin yanı sıra söz yazarlığıyla da dikkat çekiyor. ‘’Nabız’’ şarkısının sözlerinde güzel şarkıcının da imzası yer alıyor.

Söz - Derya Uluğ > Nabız 180

12. Çağatay Akman

12. Çağatay Akman

‘’Gece Gölgenin Rahatına Bak’’ şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı yine sadece şarkıcı kimliğle değil söz ve müzik yapımıyla dikkat çekiyor.

Söz Müzik - Çağatay Akman > Sensin Benim En Derin Kuyum

13. Bilal Sonses

13. Bilal Sonses

Digital platformlarda sık sık karşımıza çıkan ve müzik listelerinde üst sıraları zorlayan isimlerden Bilal Sonses de söz ve müziği kendisine ait olan şarkılarla müzik dünyasında adını duyurmayı başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söz Müzik - Bilal Sonses > Öpesim Var

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
183
112
47
25
17
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Üşenmedim Hepsinin yaşına baktım: Elif Kaya 30 yaşında, Edis 27 yaşında, Bahadır Tatlıöz 41 yaşında, Gülden Mutlu 34 yaşında, İdo Tatlıses 26 yaşında, ... Devamını Gör

Cersei Reiz

ÇÖP

Viyol10sel

Yeni nesilin muzikten zerre anlamadiginin resmi belgesi bir liste