Görüş Bildir
Haberler
Önemsiz Gibi Gözükse de Tatilinizden Alacağınız Keyfi Düşürmesi Muhtemel 11 Detay

Önemsiz Gibi Gözükse de Tatilinizden Alacağınız Keyfi Düşürmesi Muhtemel 11 Detay

Begüm
09.08.2022 - 16:10

Huzurlu ve keyifli bir tatil için ihtiyacınız olan şeyler nelerdir? Kum, güneş ve deniz bazen yetmeyebilir. Biraz hazırlıklı olmak, sizin tatil beklentinize uygun yerleri seçmek ve küçük detaylara dikkat etmek gerekir. İşte aslında önemsiz gibi görünse de tatilinizden aldığınız keyfi düşürebilecek durumlar ve unsurlar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Havalimanındaki yoğunluklar

Tatile gitmeden önce havalimanı veya otogarlarda karşılaştığınız yoğunluklar yüzünden stres sahibi olabilirsiniz. Bundan dolayı yoğunlukla karşılaşıp planlarınızın bozulmasını engellemek için biraz erken gitmekte her zaman fayda vardır.

2. Kaldığınız yerin plajının olmaması

İlk başlarda kabul edilebilir gibi görünse de hep gitmek için bir plaj aramanız gerekiyor bu da zaman içinde konforunuzu düşürecektir.

3. Öğle güneşi

Gölge bulamamak bazen sizin için çok acıklı sonuçlar doğurabilir. Tatiliniz boyunca güneş yanıkları ile uğraşmamak ve tatilin keyfini çıkarmak için öğle güneşinden gölgeye kaçıp kurtulabilirsiniz.

4. Aşık büfede yemeklerin eksik veya bayat olması

Gerçekten tüm tatilin keyfini kaçırabilecek bir durum...

5. Güneş kremi sürmeyi unutmak

Güneşin en yakıcı yüzünü görmenizi engelleyen şey tabii ki güneş kremidir. Güneş kreminizi sürmeyi unutmanız tatilinizin konforunu düşürebilecek en önemli şeylerden biridir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beklenmedik hava durumları

srv.onedio.com

Tatile çıkmadan önce kontrol etmeniz gereken en önemli şeylerden biri kesinlikle hava durumudur. Yağmur veya bulutlu bir hava tatilinizin keyfini kaçırabilir.

7. Sahilin aşırı kalabalık olması

Huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız bu gerçekten keyfinizi kaçıracak bir şey olabilir...

8. Havuzun yeterli büyüklükte olmaması

Evet havuz tatilin olmazsa olmazlarından biridir. Gittiğiniz otelde eğer havuz küçükse veya bir taneyse bu sorun çıkarabilir çünkü havuz kalabalıkken yüzmek oldukça zor oluyor.

9. Bar servisi saati

Bu hem alkollü hem alkolsüz içecekler için geçerli. Eğer bar servisi erken kapanıyorsa bu oldukça keyif kaçırıcı bir durum olabilir.

10. Plaj voleybolu ve benzeri aktivitelerin eksikliği

Tatildeyken bazen hem denize girmek ve güneşlenmek sıkıcı olabiliyor bu yüzden kaldığınız yerde çeşitli aktivitelerin olduğu alanların olması baya önemli bir şey.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gittiğiniz oteldeki içeceklerin kokteyllerin kalitesi

Eğer kötüyse o tatil hiç çekilmez bir hale gelebilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın