Görüş Bildir
Haberler
Onedio Okurlarına Göre Türkiye'nin En Antipatik 15 Ünlüsü

Onedio Okurlarına Göre Türkiye'nin En Antipatik 15 Ünlüsü

01.10.2017 - 18:46

Seveni sevmeyeni ile akıllarda yalnızca itici halleriyle ön plana çıkan, 5'i spor 10'u magazin dünyasından 15 antipatik ünlümüzü okurlarımızın oylarıile belirledik. İlk olarak, magazin dünyası ile başlıyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Tuğçe Kazaz

10. Tuğçe Kazaz

Aşırı tutarsızlığı, her seferinde gündem yaratan dini ve siyasi açıklamaları nedeniyle insanların antipatisini topladı.

9. Mustafa Ceceli

9. Mustafa Ceceli

Henüz evliyken, Selin İmer'le ilişkilerinin olduğu bu fotoğraflarla ortaya çıkınca, Ceceli'nin iyi aile çocuğu imajı yerle bir oldu.

8. Gülben Ergen

7. Sinan Akçıl

7. Sinan Akçıl

Son olarak yanlışlıkla kendi hesabından hayranı gibi kendisine yorum atması iddiası ile gündeme gelen sanatçı, Justin Bieber'a benzemeye çalıştığı düşünülmesi ve sesinin beğenilmemesi ile insanlar için epey antipatik gözüküyor.

6. Şafak Sezer

6. Şafak Sezer

Tutarsız tavırları, şiddet problemleri ve oynadığı dizilerin sevilmeyip itici bulunması sonucu bu listede 6 numara olarak yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Alişan

5. Alişan

Bir dönem nişanlısı ile ilgili verdiği röportajlarda söylediği sözlerle gündemde epey yer alan Alişan, birçok insandan fazlasıyla tepki topladı.

4. Şeyma Subaşı

3. Ali Ağaoğlu

3. Ali Ağaoğlu

Özellikle kadınlarla alakalı yaptığı açıklamalarla kendinden söz ettiren Ağaoğlu, aynı zamanda görgüsüz olarak nitelendirilen tavırlarıyla fazlasıyla antipati topladı.

2. Bahar Candan

2. Bahar Candan

Bir yarışma programında farklı tavırları ve ses tonuyla dikkat çeken Bahar Candan, adının Murat Boz ile ihanet dedikodularına karışmasıyla kendinden nefret edilenlerden oldu.

1. Nihat Doğan

1. Nihat Doğan

Genelde tavırlarıyla ve sözleriyle antipati toplayan Nihat Doğan, son olarak ünlü oyuncu Ahu Sungur'a Twitter üzerinden böyle bir tweet atınca ortalık epey karışmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şimdi de gelelim spor dünyasının en antipatik 5 ünlüsüne;

5. Aziz Yıldırım

5. Aziz Yıldırım

Sevilen futbolcu Alex'i göndermesiyle Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisiyle karşılaşan Aziz Yıldırım, karıştığı tartışmalar ve ağır sözleri ile bu antipatiyi oluşturdu.

4. Ahmet Çakar

Kimseye aldırmadan, herkese hakaret içeren konuşmalarıyla futbol camiasını epey  bir kızdırınca, birçok taraftarın nefretini kazandı.

3. Fatih Terim

2. Arda Turan

2. Arda Turan

Maalesef başarısıyla değil, Instagram mesajlarıyla dikkat çeken Arda Turan'ın bazı yazışmalarının ortaya çıkması ve 'Adamlık' üzerine yaptığı açıklamaları onun epey antipatik görünmesine sebep oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rasim Ozan Kütahyalı

1. Rasim Ozan Kütahyalı

Bir dediği bir dediğini tutmayan, Türk medyasının ilk trollerinden Rasim Ozan'ın televizyon programında sergilediği tavırları okuyucu oylarıyla 1 numarada yer almasına sebep oldu.

Enleri yarıştırıyoruz! Peki sizce hangisi daha antipatik?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
752
682
352
166
70
66
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cansu Yakupoğlu

şeyma çocuğu tek başına mı yapmış? acunda hic mı suç yok. ulan adam kendi itiraf bile etti ben teklif ettim arkadaşlığı diye. bu ülkede kim yasak aşk yaşasa ... Devamını Gör

Melinda

şu nihat şerefsizi kadar mide bulandırıcı bir insan yok. kısa zamanda ölür inşallah

Sevvalkyl

Nihat doğan o tweeti görmek bile istemiyorum artık ya bu kadar kötü ve cahilce bir tweet daha önce görmedim ben