Görüş Bildir
Haberler
Ömrünüzü Yiyecek Koç Burcu Erkeğiyle Evlenmemeniz İçin "Allah Sizden Razı Olsun" Diyeceğiniz Bazı Nedenler

etiket Ömrünüzü Yiyecek Koç Burcu Erkeğiyle Evlenmemeniz İçin "Allah Sizden Razı Olsun" Diyeceğiniz Bazı Nedenler

Aburoski
13.11.2019 - 13:16

Bugün de sizin için her şeyi bam bam bam söyledik! 😎

Sizlere Akrep burcu erkeğiyle evlenmemeniz için bazı nedenler sıralamıştık. Bizlere bi' teşekkür etmişsinizdir diye düşünüyoruz. Şimdi de Koç burcuna bakacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şunu baştan söylemekte fayda var. Bu arkadaşımızın dilinin ayarı yok. Bam bam bam ağzına gelen her şeyi söyler. Eğer kırılgansan ve her şeye alınıyorsan, bu işi baştan bitirmen senin yararına olur.

2. Ay bir de patavatsız olduğu yetmiyormuş gibi aniden parlamaları da olur. Görüp görebileceğin en sinirli insandır. Çekebilir misin böyle bir insanı? Çekme yani, ömrünü tüketir.

3. Kadınlar yanlarında kararlı, ayakları yere sağlam basan erkekler ister. Koç erkeğinin ise bunlarla yakından uzaktan alakası yok. Yaptığı her işi yarım bırakır ve sabırsız olduğu için de işten işe atlar. Belli bir düzen, istikrar yoktur kendisinde.

4. Sanki her şeyi dört dörtlükmüş gibi bir de tribünlere oynama huyu yok mu insanı çileden çıkarır. Her şeyin en iyisini ben yaparım edasıyla dolanır ama sonra da başkaları arkasını toparlar. Artistliği boşuna yani.

5. Girdiği her tartışmada kesinlikle kendisi haklıdır. Her zaman en doğruyu o söyler ve yapar. Böyle bir durumda onunla uğraşmak istemezseniz "he" deyin geçin çünkü yapabileceğiniz başka bir şey yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaş ortamınızda agresif tavırlar sergileyerek gününü mahvedebilir. Bu bir iki seferlik değil, genelde böyle olur. Seni bir güzel yerin dibine sokar, abartısız.

7. İlişki yaşadığı kadını da güçsüz görür ve bu nedenle sevgilisi/eşi üstünde hakimiyet kurmak ister. Yok canım başka bir şey ister misin?

8. Nezaket falan da beklemeyin, bunu aklınızın bir köşesine yazıverin hemen. Kaba davranışları kafanızı bir zaman sonra attırabilir. Ruh sağlığınız için aman dikkat!

9. Hah gelelim zurnanın zort dediği yere! Cinsellik... Bu konuda da tahmin edeceğiniz gibi bencil. Sizin isteklerinizi asla önemsemez, yönlendirmelerinizi kabul etmez. Birisi seksin tek taraflı olmadığını kendisine anlatsa iyi olur gibi.

10. Son olarak da şıpsevdidir. Her önüne gelene mavi boncuk dağıtmaktan asla geri durmaz. Evlenirseniz kesinlikle aldatılacağınızı unutmayın. Hadi bakalım, şimdi neler olacak!

Yorumlarda Koç erkeğine sallamak serbest! 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
163
75
65
29
24
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın