Görüş Bildir
Haberler
Oluşturacağın Kombine Göre Hangi Ünlü Sporcuyla Zevkleriniz Aynı?

Oluşturacağın Kombine Göre Hangi Ünlü Sporcuyla Zevkleriniz Aynı?

Ecivicivokke
11.06.2023 - 15:32

Bir kombin oluştur, hangi ünlü sporcuyla zevklerinizin aynı olduğunu söyleyelim!

Hazırsan haydi teste!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Üst giyim ile başlayalım! Hangisi senin zevkine daha uygun?

2. Havaların biraz serin olduğunu varsayalım. Hangi ceketi tercih ederdin?

3. Şimdi bir pantolon seçmeni isteyelim!

4. Peki ya bu kombini hangi ayakkabıyla tamamlardın?

5. Bu kombinle nasıl bir aksesuar tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir aksesuar daha seçmeni isteyelim!

7. Son olarak sana en fazla hitap eden kombin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cedi Osman!

Cedi Osman!

Yaptığın kombine göre senin zevkin Cedi Osman'a oldukça benziyor. Spor dünyasındaki başarılarıyla dikkat çeken Cedi Osman dikkat çekici tarzıyla da her zaman göz önünde yer alıyor. Zevklerinizin benzer olması senin de her zaman göz alıcı kombinler oluşturduğunu ve dikkatleri çektiğini gösteriyor! Farklı bir yere gittiğinde, yeni insanlarla tanıştığında karşı tarafın dikkat ettiği ilk şey giyim tarzın oluyor. Sen de Cedi Osman gibi klasik giyimden hoşlanıyorsun, böyle giyinmek sana kendini değerli ve iyi hissettiriyor!

David Beckham!

David Beckham!

Bu testte hazırladığın kombine göre senin zevkin tıpkı David Beckham'ın zevkine benziyor! Futbol dışında moda dünyasında da David Beckham'ın yeri ayrı. Stiliyle her zaman ön plana çıkan Beckham ile benzer zevklere sahip olmak mutluluk verici olmalı! İkiniz de kıyafet tercihlerinizle modaya adeta yön veriyorsunuz. Girdiğin ortamlarda sahip olduğun stil ile oldukça fazla dikkat geçiyorsun. Yakın çevrendeki herkes senden bu konuda tavsiye almak için çırpınıyor. Tarzınla her zaman dillerdesin!

Zehra Güneş!

Zehra Güneş!

Bu testte hazırladığın kombine göre senin zevkin Zehra Güneş'in zevkine benziyor. Ünlü voleybolcularımızdan Zehra Güneş hem güzelliğiyle hem de sahip olduğu stille dikkat çekiyor. Sen de tıpkı Zehra Güneş gibi girdiğin her ortamda gözleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Kendine ait bambaşka bir tarzın var ve bu tarz çevredeki insanlar tarafından parmakla gösteriliyor. Senin modaya yön veren biri olduğunu söylemek mümkün!

Maria Sharapova

Maria Sharapova

Senin zevkin tıpkı dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova'ya benziyor. İkiniz de klasik giyinmekten hoşlanıyorsunuz. Sade ve şık! Bu iki kelime sizin tarzınızı yansıtmaya yetiyor. Sen kıyafetleri kombinlemeyi çok iyi bilen birisin ve bunu yerine göre oldukça başarılı yapıyorsun. Bu özelliğinle girdiğin her ortama kolaylıkla uyum sağlayabiliyorsun. Çevrendekiler seni stil sahibi oluşunla tanıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
33
17
6
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın