Görüş Bildir
Haberler
'Ölümümden Gökhan Argın Sorumludur' Notu Bırakıp İntihar Etmişti: Aleyna'nın Davasında Hapis Kararı Çıktı

'Ölümümden Gökhan Argın Sorumludur' Notu Bırakıp İntihar Etmişti: Aleyna'nın Davasında Hapis Kararı Çıktı

Batuhan
27.04.2022 - 14:12 Son Güncelleme: 27.04.2022 - 15:53

Iğdır'da 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' notu bırakarak intihar eden Aleyna Ağgül’ün ölümüyle ilgili tutuklu yargılanan Gökhan Argın, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kent merkezinde, 14 Kasım Mahallesi'nde oturan Aleyna Ağgül, 30 Eylül 2021'de, yaşadığı apartmana bitişik apartmanın boşluğunda ölü bulundu. 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakan Aleyna'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında nakliye firması sahibi Gökhan Argın gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Argın, 'intihara teşvik' suçundan tutuklanma talebi ile çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol ve imza şartıyla il ve yurt dışına çıkma yasağıyla serbest bırakıldı. Cumhuriyet savcısı, şüphelinin serbest bırakılması kararına itiraz etti. Ancak savcılığın itirazı reddedildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri kayıtlara 'şüpheli' olarak geçen Ağgül'ün ölümüyle ilgili sosyal medya hesapları ve cep telefonlarını incelemek üzere Bilişim Suçlar Şube Müdürlüğü'ne gönderdi. Yapılan incelemeler sonucunda mahkemeye sunulan raporu inceleyen hakim, genç kızı ölüme sürüklediği öne sürülen Gökhan Argın'ın yakalanıp cezaevine gönderilmesi için emniyete talimat verdi. Yeniden gözaltına alınan Ağgül, olaydan 8 gün sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

Avukatlar beraat istedi

Avukatlar beraat istedi

Üçüncü duruşma bugün saat 10.00'da başlarken, sanık Gökhan Argın SEGBİS'le katıldı. Gökhan Argın'ın avukatları suçsuz olduğunu belirterek, tahliye ve beraatını istedi. Mahkeme başkanı Gökhan Argın'dan son sözünün ne olduğunu sordu. Argın'ın savunma yapmaya başlaması üzerine mahkeme başkanı uyararak 'Avukatların seni savundu. Senin son sözün nedir?' dedi. Sanık bir şey söylemedi. Mahkeme başkanı, karar için duruşmaya ara verdi.

Salona giren mahkeme heyeti, Argın hakkındaki kararı bildirdi. Heyet Argın'ı, cebir ve tehdit ile intihara yönlendirmeden müebbet, kasten adam yaralamadan 4 ay ve şantaj suçlarından 2 yıl hapis ve 10 bin TL para cezasına mahkum etti.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
22
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

S2 kopasicalar. Oglunun sevgilisi, cocugu yasinda. Sadece bu zihniyete etki eden bir gaz icat edilse bunlar toplu geberse.

Thistle

Olayın çirkinliği aklımı aldı. Yazık be kızım, adamı öldürseydin keşke.

Puplic agent

Nerde it kopuk var bu kadınlar gidip onu buluyor miknatis gibi çekiyor galiba belliki ortada tehdt ifşa var herkes seçtiği insana dikkat etsin özellikle kadı... Devamını Gör

Puplic agent

Kıza bak adana bak o kadar mi sahipsiz din kimse senin arkanda durmayacak diye bunu yaptın insan cinnet geçiriyor