Görüş Bildir
Haberler
Öldürdüğü Kurbanlarına Tecavüz Edecek Kadar Psikopat Ruhlu Bir Cani: Jeffrey Dahmer

etiket Öldürdüğü Kurbanlarına Tecavüz Edecek Kadar Psikopat Ruhlu Bir Cani: Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer.

Cinayetlerine 18 yaşında başlayan, öldürme eyleminden aldığı hazzı daha da yukarılara taşımak için ölü bedenlere işkenceler yapan, nekrofili bir cani.

Yakalanana kadar geçen 13 yıllık sürede tam 17 kurbanı ardında bırakan, zihinsel anlamda tam bir psikopat.

Jeffrey Dahmer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öldürdükten sonra da işkencelere devam eden bir cani

Öldürdükten sonra da işkencelere devam eden bir cani

Cannibal of Milwaukee takma isimli, tam adı ise Jeffrey Lionel Dahmer. 

İnsan aklının alamayacağı derecede kötülükle kuşatılmış olan bu cani, 18 yaşında başladı cinayetlerine. Tam 13 sene boyunca da devam etti öldürmeye, işkence etmeye. Fakat onu diğer canilerden ayıran en temel şeylerden birisi, kurbanlarına sadece öldürmeden önce işkence etmiyor, öldürdükten sonra da işkencelere devam ediyor, içindeki psikopat ruhu doyurmaya çalışıyordu.

Zorlu bir çocukluk

Zorlu bir çocukluk

Pek çok caninin yaşamında rastladığımız gibi Dahmer’in çocukluğu da oldukça çalkantılı geçmiş. Babası kimya mühendisi, annesi ise isterik olan Dahmer, aileden görmesi gereken ilgiden hayli uzak kalmış. Özellikle annesinin yaşadığı psikolojik sorunlardan oldukça etkilenmiş ve pek çok anlamda eksiklik yaşamış. 

Annesi bütün gün yatakta, babası laboratuvarda olduğu icin Dahmer, kendi kendine büyümüştür demek çok da yanlış olmaz.

İlk cinayet

İlk cinayet

Bilinen 17 cinayeti olan Dahmer, bu yadsınamaz kötülüğün içine 18 yaşında girdi. İlk kurbanı ise yolda otostop çeken bir gençtir. 

Dahmer, bu genci arabasına aldıktan sonra muhabbet etmeye başlamışlar ve bir şekilde muhabbet cinsel ilişkiye gelmiş. Fakat genç bu teklifi geri çevirmiş ve sonrasında Dahmer, gencin kafasına sert bir cisim ile vurarak öldürmüş. 

Bu olaydan aldığı hazzı yeterli görmeyen Dahmer, gencin ölü bedenine tecavüz eder. Ardından gencin bedenini mutfaktan aldığı bir bıçakla paramparça eden Dahmer, daha da ileriye giderek bu parçaları asit dolu bir varilde eritir.

İşte bir caninin zihinsel anlamda yitip gitmesi de böyle başlamış.

16 cinayet, işkence, ölü sevicilik

16 cinayet, işkence, ölü sevicilik

İlk cinayetiyle birlikte bazı konuları fazlasıyla aşan Dahmer, sonrasında 16 cinayet daha işledi. Bunlardan bazısıyla ölmeden önce cinsel ilişkiye girmiş, kimisini önce öldürmüş sonrasında cinsel ilişkiye girmiş, kimisinin öldükten sonra vücudunu parçalamış ve yemiştir. Caniliğin en son aşaması olan nekrofili ve yamyamlık konularına da bulaşmıştır kısacası.

Öldürdüğü kurbanlarının bazılarının kafataslarını matkapla delerek, kendince onları birer robota döndürmeye çalışmıştır. Kurbanlarının etlerini asitli varillere atmış, kemiklerini çekiçle ezerek toprağa gömmüştür.

Psikopatça davranışlarının belki de en kötüsü

Psikopatça davranışlarının belki de en kötüsü

Jeffrey Dahmer, cinayetlerine devam ettiği süre içerisinde pek çok sefer polislerin dikkatini çekmiş, fakat bir şekilde kurtulmayı başarmıştır. 

Örneğin 1986 yılında sokak ortasında mastürbasyon yaparken yakalanmış ve bu olaydan dolayı ceza almıştır. Fakat elbette uzun süreli bir ceza olmadığından dolayı, yapacaklarını engellememiştir bu durum.

Bu süreç içerisinde yaşanan cinayetlerin belki de en kötüsü 1990 yılında yaşanmıştır. 1988 yılında, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismardan suçlu bulunan Dahmer, 2 sene sonra iyi halden serbest bırakılıyor. Serbest kaldıktan sonra istismarda bulunduğu çocuğun evine giden Dahmer, kurbanın kardeşini evde buluyor ve çocuğu kaçırıyor. Çocuğu kendi evine getiriyor ve burada önce öldürüp, sonrasında çocuğa işkenceler yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ölümü de oldukça manidar oluyor

Ölümü de oldukça manidar oluyor

Yıllarca insanlara akıl almaz işkenceler eden bu cani, 1994 senesinin başında yakalanıyor. Yakalandıktan sonra söyledikleri arasında ise bir cümle, aslında yaptıklarının ne kadar akıl almaz ve kabul edilemez şeyler olduğunu gösterir nitelikte: ‘’Benim yaptığım işkence ve cinayetleri, bir insanın yapabileceğine inanmam çok zor.’’

Cezaevine konulduktan sonra pek çok mahkum tarafından öldürülmeye çalışılsa da, bunlardan kurtuluyor Dahmer. Fakat, 28 Kasım 1994 gününde, çamaşırhanede arkadan kafasına indirilen bir demir çubuk darbesiyle öldürülüyor. 

Dahmer’i öldüren mahkum daha sonra şu cümleyi kuruyor: Onu öldürmem için Tanrıdan emir geldi…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1439
394
205
114
97
43
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sed Sed

Kötü bir çocukluk yaşayan herkes seri katil ya da sapık olacak diye bir kaide yok ancak her sapık ya da seri katilin kötü bir çocukluk geçirdiği gerçeğine ba... Devamını Gör

zencefilli ekinezya

Allahın belası ben bunu görsem kanardım lan niye böyle psikopatlar güzel ya da yakışıklı

Pasif Kullanıcı

bu tarz anlatımlarda kişiye bi sempati duyan tek ben değilmişim. Hitler' e olduğu gibi.. ama normale dönersek hepsi birbirinden o.ç Lanet olsun dostum.

hayali karakter

çocuk istismarından 2 yıl yatırıp iyi halden salacağınıza müebbet verseydiniz son kurbanları yaşıyor olacaktı.. demek ki sadece bizde değil içine ettiğimin d... Devamını Gör