Görüş Bildir
Haberler
Okul Makyajını Seç, Hangi Ders Olduğunu Söyleyelim!

Okul Makyajını Seç, Hangi Ders Olduğunu Söyleyelim!

luna
31.10.2022 - 12:06 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 17:10

Seçtiğin makyaj tercihine göre hangi ders olduğunu tahmin ediyoruz! 💄

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bunlardan hangisi senin makyaj tarzına benziyor?

2. Bu göz makyajlarından birini seç bakalım!

3. Bu rujlardan birini de seç!

4. Olmazsa olmaz makyaj malzemen nedir?

5. O zaman şimdi bize bir highlighter seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu eyeliner modellerinden hangisi hoşuna gidiyor?

7. Peki bu allıklardan hangisi?

8. Son olarak, ne sıklıkla makyaj yapıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Matematik dersi olurdun!

Seçtiğin makyajlara göre sen de tam bir matematik dersi havası var. Matematik dersi olduğunu düşünmemizin sebebi ise bazı net çizgilerin var ve onların dışına pek fazla çıkmıyorsun. Zor biri gibi görünüyorsun ama seni tanıdıklarında aslında ne kadar kolay anlaşılabilir biri olduğunu görebiliyorlar. Aynı matematik dersi gibi! Testte tercih ettiğin makyajlar ve makyaj ürünlerini göz önünde bulundurduğumuz zaman bir ders olsan biz senin kesinlikle matematik dersinden başkası olamayacağını söylerdik!

Edebiyat dersi olurdun!

Seçtiğin makyajları göz önünde bulundurduğumuzda sende tam bir edebiyat dersi havası var. Bu kadar zarif ve sade birinden de bu makyaj tercihleri ve makyaj ürünleri beklenirdi zaten! Herkese karşı kibar ve dertsiz tasasız biri gibi görünsen de aslında bu duruşunun altında biraz melankolik bir havan var. Bunu eylemlerle veya davranışlarla dışa vuramadığın zaman da yaptığın makyajlarla dışa vuruyorsun. Bu nedenle de bir ders olsan biz senin kesinlikle edebiyat dersinden başkası olamayacağını söylerdik!

Biyoloji dersi olurdun!

Tercih ettiğin makyajlara göre sen de tam bir biyoloji dersi havası var. Senin için ya siyah var ya da beyaz hayatında grilere yer yok. Gerçekçi birisin ve hayal dünyasında yaşayan ya da gerçekçi olmayan insanlar sana biraz garip geliyor. Tercih ettiğin sert ve keskin duruşlu göz makyajları bize senin ne kadar keskin ve belli doğruları olan, bu doğrulardan şaşmayan biri olduğunu düşündürttü. Bu nedenle de bir ders olsan biz senin kesinlikle biyoloji dersinden başkası olamayacağını söylerdik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
22
7
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın