Görüş Bildir
Haberler
Oje/Ruj Seçimlerine Göre En Nefret Ettiğin Erkek Tipini Söylüyoruz!

etiket Oje/Ruj Seçimlerine Göre En Nefret Ettiğin Erkek Tipini Söylüyoruz!

19.04.2018 - 14:30

Başla bakalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelelim ruj seçimlerine;

#1

#2

#3

#4

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dengesiz!

Sen ne istediğini bilmeyen, dengesiz erkeklerden nefret ediyorsun. Bu yapıdaki erkekler sana çocuk gibi geliyorlar. Ayrıca sana hak veriyoruz. Gerçekten hayatına dengesiz birini almak bir insan için büyük hata olur. İlişkide sürek seni yıpratan bir sevgilin olduğunu düşünsene. İlişki dediğin şey insanı mutlu eder, tabii dengesiz biriyle birlikte değilsen. O yüzden sen bu tarz erkekleri hayatına almamakla en doğru şeyi yapıyorsun. Kendine işkence etmenin manası yok. Bir kere, dengesiz erkeklerin seni sevip sevmediği bile muammadır her zaman. Belki içinde sana ölüp bitiyordur ama sana bunu yansıtmaya çalışırken burnundan getirir. Sen gerçekten mantıklı bir karar vererek bunları hayatından uzak tutuyorsun. Keşke hepimiz senin gibi iradeli olsak. Çünkü aksine çoğu insan bayılır böyle tiplere sen de biliyorsun. İnsan nerede onu üzecek biri var gider ona kapılır. Sen bu konuda asla taviz vermiyorsun. Karşındaki insanın dengesiz olduğunu anladığın an hemen uzaklaşıyorsun ondan. Seni tebrik ediyoruz, nefret etmek için iyi bir tipleme seçmişsin :)

Laubali!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen laubali erkeklerden hiç hoşlanmıyorsun. Senin gözünde erkeğin biraz ağır olması gerekiyor. Özellikle de insanlara gerektiği yerlerde mesafeli olmasını bilmeli değil mi? Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, hala küçük bir çocuk gibi davranan insanlardan nefret ediyorsun. Biriyle tanışır tanışmaz ona haddinden fazla yakın davranan kişilere direk bir antipati oluşuyor içinde. Hele bir de bu kişi senin hoşlanma potansiyelin olduğu bir erkekse koşarak kaçıyorsun oradan. Asla tahammül edemediğin bir şey bu. Bir nevi hadsizlik olarak algılıyorsun hatta sen bunu. Zaten genel olarak insan ilişkilerinde de bu samimiyet sınırını aşmamaya çok dikkat eden birisin. Doğal olarak karşı taraftan da bu şekilde davranmasını bekliyorsun. Sen bu konuda kesinlikle haklısın bu arada. Kadın, erkek hiç fark etmez laubalilik hiç hoş karşılanabilecek bir şey değil. Herkesin çok dikkat etmesi gereken bir durum. Umarız böyle insanlarla karşılaşmazsın :)

Egoist!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen egoist ve şımarık erkeklerden nefret ediyorsun. Bu insanları asla hayatına almıyorsun. Hatta yalnızca sevgili olarak da değil, normal bir arkadaş olarak da bu karaktere sahip bir insanla senin bir bağın olmuyor. Bu konuda karşındaki insanın tavırlarını çok iyi gözlemliyorsun ve karakterini çözdüğün anda eğer böyle bir yapıdaysa uzak duruyorsun ondan. Çoğu insana egoistlik zaman zaman çekici gelir. Fakat uzun vadede hayatında şımarık ve egoist birini barındırmak oldukça zararlı. Yani ikili ilişkilerde bu egoya maruz kalan kişi oldukça yıpranır. Düşünsene her tartışmada senin haksız olduğunu ve yalnızca kendinin haklı olduğunu savunan biri... Asla ama asla çekilmez gerçekten. Bu ego, aşkın sevginin her şeyin önüne geçer. İki tarafı da oldukça soğutur. Anlayacağın üzere egoist insanlarla senin uzaktan yakından alakan olmaz. Böyle insanlara senin hayatında yer yok.

Kıskanç!

Verdiğin cevaplara göre sen kıskanç erkeklerden nefret ediyorsun. Yani elbette tatlı kıskançlıklar çoğumuzun hoşuna gider. Fakat bizim burada bahsettiğimiz, kısıtlayıcı bir kıskançlık. Yani senin gittiğin yere karışan hatta kıyafetine bile karışan biriyle asla birlikte olmazsın değil mi? Sürekli hesap vermek zorunda olduğun bir erkeğe senin hayatında yer yok. Ayrıca kıskançlığın temelinde yatan şeyin güvensizlik olduğunu düşünüyorsun. Bu da bir ilişkide asla olmaması gereken bir şey. Yani sevgilin sana güvenmedikten sonra beraber olmanın ne anlamı var? Sen de böyle düşünenler kulübündesin. O yüzden gereksiz ve boğucu kıskançlıklar asla tahammül edemediğin bir şey. Haklı olarak hayatında böyle birini istemiyorsun. Hatta direk bir nefret besliyorsun bu yapıdaki erkeklere karşı. Bize sorarsan haklısın da. Umuyoruz karşına hiçbir zaman böyle bir erkek çıkmaz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
948
290
189
87
36
28
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hanzade Uzun

Dengesiz!

Laçin AKAYDIN

Laubali! Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen laubali erkeklerden hiç hoşlanmıyorsun. Senin gözünde erkeğin biraz ağır olması gerekiyor. Özellikle... Devamını Gör