Görüş Bildir
Haberler
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Düğün Hakkında Konuştu: ''Söyleyin Bize Nerede, Ne Zaman Evlenelim?''

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir Düğün Hakkında Konuştu: ''Söyleyin Bize Nerede, Ne Zaman Evlenelim?''

Magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi, yeniden düğün tarihleriyle ilgili gündeme geldiler. Geçtiğimiz aylarda ayrılık haberleriyle magazin dünyasını sarsan ünlü çift, artık evlilik konusuyla konuşuluyorlar. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'e evlilik teklifi etmişti. Bu sene yaz aylarında nikah masasına oturmaya hazırlığı yaptıkları iddia edilen Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, Beyoğlu'nda bir mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerin düğün hakkındaki sorularına yanıt veren şarkıcı Oğuzhan Koç, ''Söyleyin bize nerede, ne zaman evlenelim?'' ifadelerini kullandı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düğün telaşı sardığı konuşulan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çift, Beyoğlu'nda objektiflere yansı.  Arkadaşlarının doğum günü sebebiyle orada olduklarını söyleyen ikili basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

''Söyleyin Bize Nerede, Ne Zaman Evlenelim?''

''Söyleyin Bize Nerede, Ne Zaman Evlenelim?''

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç ikilisi mekan çıkışı kendilerine uzatılan mikrofonlara açıklamalarda bulundular. Magazin muhabirlerinin, 'Düğün tarihiniz belli oldu mu? Çeşme'de olacağı konuşuluyor.' sözlerinin üzerine ünlü şarkısı Oğuzhan Koç, 'Henüz belli değil. Çeşme’yi siz çıkarttınız. Söyleyin bari bize nerede, ne zaman evlenelim diye. Ona göre hazırlanalım biz de...' ifadelerini kullandı.

''Net Bir Karar Vermedik."

''Net Bir Karar Vermedik."

Güzel oyuncu Demet Özdemir düğün tarihlerinin henüz netleşmediğini belirtti. Özdemir 'Benim yeni bir dizi projem başlıyor. Oğuzhan’ın da albümü var, zaten o da hazırlık sürecinde. Bu yüzden daha net bir karar vermedik.' dedi.

"Mayıs Ayında Bir Mini Albüm Olacak...''

"Mayıs Ayında Bir Mini Albüm Olacak...''

Yeni çıkacak olan albümünden küçük detaylar veren Oğuzhan Koç, 'Mayıs ayında bir mini albüm olacak. Şarkıların hepsi bana ait. Ben asla başkalarının yazdığı şarkıyı söylemem.' ifadelerini kullandı.

''Aynı Klipte Oynamayı İster misiniz?"

''Aynı Klipte Oynamayı İster misiniz?"

Basın mensuplarının sorduğu, 'Beraber aynı klipte oynamayı ister misiniz?' sorusunu cevaplayan Koç, 'Kısmet, bize tarih verin. Düğünümüzü de, klibimizi de, şarkılarımı da ona göre çıkartayım.' şeklinde konuştu.

Koç'un sevgilisi Demet Özdemir ise, 'Çok isterim tabii ki oynamayı.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bakın, Saklıyorum''

"Bakın, Saklıyorum''

Oğuzhan Koç'un kendisine sevgililer gününde ettiği evlenme teklifi sırasında taktığı yüzüğün sorulması üzerine, Demet Özdemir, 'Bakın, saklıyorum. Göremezsiniz, iyi geceler arkadaşlar.' ifadelerini kullandıktan sonra kendilerini bekleyen araçlara binerek oradan ayrıldılar.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yigit Karabey

Zaten bosanacaksiniz. Evlenmeyin bari . Seviyeli!!!!!! iliskiye devam

T C Ahmet Yılmaz

http://www.koysofrasi.net/ aha buraya gidin vakti zamanında gittiydim baya güzeldi . benim eve de yakın gelirim düğüne filan .