Görüş Bildir
Haberler
Oğlunun Yazdığı Mektup Babayı Şok Etti

Oğlunun Yazdığı Mektup Babayı Şok Etti

NicKo
27.06.2015 - 23:47 Son Güncelleme: 28.06.2015 - 00:15

'Merhaba baba, üzülerek bildiriyorum ki,ben Stacey ile evden kaçtım,biliyorum siz onu kabul etmeyecektiniz, dövmeleri ve pirsingi yüzünden.Ola bilir,benden yaşça büyük ama onu çok seviyorum.Şimdilik Stacey ile birlikte onun ormandaki evinde kalacağız, bütün kış yetecek kadar odunumuz var. Stacey hamile olduğu için bu fedakarlığı yapmam gerekiyordu size rağmen. Evet Stacey hamile ve biz bu çocuğu istiyoruz, 15 yaşında ola bilirim ama kendi çocuğuma baka bilecek durumdayım. Stacey benim dünyaya bakış açımı çok değişti, artık keneviri uyuşturucu olarak kabul etmiyorum, kendi 'ot' tarlamızı hayal ediyoruz,kendimiz için yetiştireceğiz ve başkalarına satmak istiyoruz,zira kokain ve extasy için paraya ihtiyacımız olacak,birde Stacey AİDS hastası onun tedavisi için gerekli.Umarım bir kaç sene sonra hala hayatta olursak bir sürü torunla sizi ziyaret edeceğiz.

Sevgilerle oğlun...

P.S.- Babacım ben Markın yanındayım.Sadece anlamanı istedim ki tabeladaki okul puanlarından daha önemli ve kötü şeyler var hayatta.Karne masanın üzerinde, eve ne zaman döne bilerim?'

Görünen o ki çocuk bu mektup için karneden başka birde bonus tokat yiyecek!Peki ya sizce?Siz olsanız bu durum karşısında ne yapardınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0