Görüş Bildir
Haberler
Oğlum Dizisi Konusu Nedir? Oğlum Oyuncuları Kimler? İşte İlk Bölüm Fragmanı...

Oğlum Dizisi Konusu Nedir? Oğlum Oyuncuları Kimler? İşte İlk Bölüm Fragmanı...

Show TV'nin yeni dizisi Oğlum'dan ilk fragman yayınlandı. Ay Yapım tarafından üstlenilen diziden gelen ilk görüntülerde “Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi…” ifadeleri dikkat çekiyor. Dizinin kadrosunda Canan Ergüder, Serhat Teoman, Songül Öden, Feyyaz Duman, Timur Acar, Kubilay Aka, Nihal Yalçın ve Tuğçe Açıkgöz gibi başarılı isimlerin yer alacağı konuşuluyor. Peki Oğlum konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Show TV'nin yeni dizisi Oğlum'dan ilk fragman...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Show TV'nin yeni sezon dizileri arasında yerini alacak olan Oğlum dizisinden ilk fragman geldi. Umut dolu bir hikayenin başlangıcını anlatacak olan Oğlum dizisine dair detaylar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Oyuncu kadrosunda olacağı iddia edilen pek çok başarılı isim izleyicileri heyecanlandırıyor. İşte Oğlum dizisi ilk fragmanı...

Oğlum İlk Bölüm Fragmanı

Oğlum Konusu Nedir?

Oğlum Konusu Nedir?

Merakla beklenen projenin teaser’ı bir çocuğun rüyasından açılırken teaser’daki “Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi…” sözleri dizinin seyirciye etkileyici bir umut hikayesi aktaracağının sinyallerini verdi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; son yıllarda kadına şiddet kadar önemli bir konu olan ebeveyn ve evlat ilişkisinin de etkili bir dille sorgulandığı dizide Efe, maddi durumu iyi olan ailesinden yeterince ilgi görmeyen ve yaşadığı duygusal açlığı bilgisayar oyunları ve çizdiği resimlerle kapatmaya çalışan bir çocuk rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizide her şey Efe’nin tesadüfen karşılaştığı İlyas (Timur Acar) ve Melike’nin (Nihal Yalçın) oğlu Kaan’ın (Emir Kaan Özkan) korkunç bir olay yaşamasıyla başlıyor.

Oğlum Dizisi Oyuncuları Kimler?

Oğlum Dizisi Oyuncuları Kimler?

Proje ve senaryo tasarımının Ahmet Katıksız’a, senaryosunun Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’a ait olduğu Show TV'nin Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor.

Oğlum dizisinin oyuncuları arasında; Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Songül Öden, Tümur Acar, Canan Ergüder, Serhat TeomanKubilay Aka yer aldığı iddia ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın