Görüş Bildir
Haberler
Ödül Töreninde Bay J'den Kerem Bürsin'i Şok Eden Sözler! Kerem Bürsin Neye Uğradığını Şaşırdı...

Ödül Töreninde Bay J'den Kerem Bürsin'i Şok Eden Sözler! Kerem Bürsin Neye Uğradığını Şaşırdı...

Müge Kakşi
12.03.2021 - 00:58

Her sene olduğu gibi Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreninde yılın enleri seçilen ünlülere ödül verildi. Fakat Kerem Bürsin'in yaşadığı olay geceye damga vurdu. Bay J'nin sunduğu ödül töreninde en beğenilen erkek dizi oyuncusu ödülünü alan Kerem Bürsin sahneden inerken Bay J'nin sarf ettiği sözlerle neye uğradığını şaşırdı. İşte Bay J'nin Kerem Bürsin'e söylediği o sözler ve detayları haberimizde sizlerle...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bay J'den Kerem Bürsin'e Olay Sözler

Bay J'den Kerem Bürsin'e Olay Sözler

Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Kerem Bürsin Fox Tv'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük çıkış yakaladı. Yıldız Teknik Üniversitesi ödül törenine katılan Bürsin, 'En beğenilen erkek dizi oyuncusu' kategorisinde ödül aldı. Bürsin'in ödülü aldıktan sonra sahneden inerken duyduğu sözler onu şoke etti.

Kerem Bürsin, Yıldız Teknik Üniversitesi ödül töreninde sahneden inerken sunucu Bay J'nin 'Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti' sözleriyle adeta şoke oldu. Ünlü oyuncu hiçbir şey söylemeden salonu terk etti.

Sunucu: "Kerem Bursin Bölüm Başı 120 Bin Aldı!"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın