Görüş Bildir
Haberler
Obüsler Bir Kez Daha PYD Bölgesini Vurdu

Obüsler Bir Kez Daha PYD Bölgesini Vurdu

Deniz Gök
18.02.2016 - 21:14 Son Güncelleme: 19.02.2016 - 09:46

Kilis sınırındaki birliklerden Fırtına obüsleriyle Halep'in Azez ilçesindeki PYD mevzilerine top atışları yapıldığı bildirildi. Atışların Suriye tarafından açılan ateş nedeniyle angajman kuralları çerçevesinde yapıldığı kaydedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre bugün saat 19.30 sıralarında Suriye’nin PYD’nin kontrolündeki Azez bölgesinden Türkiye tarafına ateş açıldı.

Bunun üzerine angajman kuralları çerçevesinde Kilis sınırında konuşlu bulanan Fırtına obüsleriyle karşılık verildi.

Top atışlarının Kilis kent merkezinden de duyulduğu belirtilirken sınır hattında güvenlik önlemlerinin de arttırıldığı bildirildi.

İhlas Haber Ajansı 1 saat içerisinde 27 atışın yapıldığını, atışlara bir karşılık verilmediğini bildirdi.

Ajans top atışlarının aralıklarla sürdüğü bilgisini de verdi.

DHA ve İHA / Fotoğraflar: İzzet Mazi / AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
200
54
34
14
13
5
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kartacali

kıçı kırık bir rus uçağını vurduğumuz için uçakla bombalayamıyoruz rusya korkusundan...süper gücüz diyen geri zekalılara selam olsun

Franky

Türkiye'mi süper güç Türkiye gazdan ibaret Amerika'nın piyonu

Ercan

valla bence çözüm içeriye kimseye sokmayacaksın içerkedilerede ne hakediyorsa onu yapacaksın..kim olduğunu nerde olduğunu zaten biliyorsun...bi tane delikanl... Devamını Gör

Franky

Evet daha sınırını koruyamıyo içeri girenlerin her birinin niyetini nerden bilmez gibi yorumlar geliyo yok efendim Türkmen kardeşleriymis, lan ülkendeki insa... Devamını Gör

Helios

Bülent Ecevit reis kimseyi siklemedi gitti aldı Kıbrıs'ı bunlarda ancak kınıyor.Nah durdurursun top atışlarıyla 50000 kişilik grubu.

Pasif Kullanıcı

Acaba arkasında Erbakan hoca olmasa girebilecek miydi? Kıbrıs'ın gerçek fatihi Necmettin Erbakan'dır. Bunu Rauf Denktaş bile söylemiştir.