Görüş Bildir
Haberler
"O Hareketi Yanlış Yapıyorsun"cular Burada mı? En Komiğinden Sinir Bozucusuna Spor Salonundaki 11 İnsan Tipi

"O Hareketi Yanlış Yapıyorsun"cular Burada mı? En Komiğinden Sinir Bozucusuna Spor Salonundaki 11 İnsan Tipi

Begüm
31.03.2023 - 13:03

Spor salonuna gittiğimizde istisnasız karşılaştığımız tipler vardır... Bazıları kendini spora çok fazla verir, bazıları da dinlediği müzikle etrafı şenlendirir. Gelin hep birlikte spor salonunda karşılaşabileceğimiz o tiplere bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tüm spor boyunca telefonla konuşan

Spordaki vaktini efektif şekilde kullanmak isteyen bu kişiler salondaki tüm vakitlerini telefonla konuşarak, birilerini arayarak geçirirler. Spor yaparken onların tüm sohbetine tanık oluruz.

2. Tüm hareketleri mükemmel şekilde yaparak hayran bırakan

Hep onun gibi spor yapmak istediğimiz, hareketleri mükemmel yapan kişiler vardır ki onlar salonun gözdeleridir!

3. Her zaman bir yerlere yürüyen

Spor salonuna geldiği andan gidene kadar sadece koşu bandında yürüyen o kişinin yürüyerek tam olarak nereye ulaşılacağı bilinmemektedir...

4. Bir anda spor hareketi yapan

Bir anda hareketleri yaparak tüm dikkati üzerine çekerler. Spora gelmek onlar için bir tutkudur.

5. Her zaman spor buddy'si ile gelen

Genelde arkadaş olan ve birbirini destekleyen bu ikili asla birbirinden ayrılmaz. Spora birlikte gelir ve birlikte çıkarlar. Birbirlerinin hareketlerini beklerler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fitty ile spora ne kadar gidiyorsa o kadar ödeme yapan

Fitty sayesinde eski usul spor salonuna yıllık üye olup gitmeme devri tamamen kapandı! Fitty sayesinde belirli bir spor salonuna bağlı kalmadan sporunu kendine yakın olan spor salonunda yapabilirsin. Spor yaptığın kadar ödeme imkanı da ayrı bir ayrıcalık!

7. Her zaman işi gücü eğlence olan

Sporu severler ama eğlenmeyi daha çok severler. Açtığı müzikler, attığı laflar ile spor salonuna neşeyi getirip her zaman güldürürler.

8. Hareketin doğrusunu bilenler

Tam bir hareket yapmaya başlandığında usulca yanına gidip 'yalnız o hareketi yanlış yapıyorsun' diyen ve hoca olmayan bu tipler de neredeyse her salonda vardır.

9. Fotoğraf çekmek için gelen

Sporu sever ama fotoğraf çekmeyi çok daha fazla sever. Geldiği andan itibaren her hareketi videoya çeker, ayna karşısında fotoğraf çekilir. Spor salonuna geldiği her an sosyal medyası şenlenir.

10. Bir türlü aynanın karşısından ayrılamayan

Kendisine bakmak, vücudunu incelemek ve eseri ile gurur duymak isteyen kişiler aynanın karşısından ayrılamadığı için zaman zaman spor yapmayı unutabilirler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ağırlık kaldırırken her türlü sesi çıkaran

Çıkardığı sesi salonda duymayan yoktur. Ağırlığına göre farklı sesler çıkarırlar ve herkes bu sesin kimden geldiğini bilir...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın