Görüş Bildir
Haberler
O Gemi Bir Gün Gelecek mi Söylüyoruz!

O Gemi Bir Gün Gelecek mi Söylüyoruz!

Captain Price
28.04.2019 - 20:00 Son Güncelleme: 21.01.2020 - 12:44

Beklediğin gemi gelecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Yaşını da seçer misin?

3. Evet başlayalım. Sence ex'ten next olur mu?

4. Genelde arkadaşların arasında seni rahatsız eden şey bunlardan hangisi olur?

5. Peki hayatını tek bir kelime olarak tanımlarsan bu ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence aşk diye bir şey gerçekten var mı?

7. Son olarak erkek/kız arkadaşının seni aldattığını öğrendin. Bu durumda nasıl tepki verirdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

O gemi kesin gelecek diyemeyiz ama gelme ihtimali yüksek!

O gemi kesin gelecek diyemeyiz ama gelme ihtimali yüksek!

Kesin demiyoruz ama gelme ihtimalini oldukça yüksek. Aranızdakilerin tükenmediği aşikar. Bu sevgi mi alışkanlık mı buna ancak siz tekrar birlikte olduğunuzda karar verebilirsiniz ve o günler de bir gün gelecek gibi görünüyor. Kendinizi akışa bırakın, zaman sizi bir gün mutlaka yeniden birbirinizin karşısına çıkaracak. O zaman da sizin bu ilişkiyi tekrar test etmek isteyen taraf olacağınız yüksek ihtimal.

O geminin gelme ihtimali yok!

O geminin gelme ihtimali yok!

Sizin onunla yeniden bir araya gelmek gibi bir ihtimaliniz asla yok! Siz bu ilişkiyi tamamen bitirmiş ve tarihin tozlu sayfaları arasına gömmüşsünüz bile. Artık aşka ait içinizde hiçbir şey kalmamış. Ona dair alışkanlıklarınızdan dahi kurtulmuşsunuz. Yaşanmış ve bitmiş bir ilişkiye bir şans daha vermek pek size göre değil. O istese bile siz reddeden taraf olacaksınız. Belki biraz vicdansız gibi görüneceksiniz ama yalvarsa da yakarsa da sizin eski sevgilinize bir şans daha verme ihtimaliniz sıfır!

O gemi kesin gelmez demiyoruz ama gelme ihtimali de çok düşük!

O gemi kesin gelmez demiyoruz ama gelme ihtimali de çok düşük!

Tekrar bir araya gelmek istediğinizi pek sanmıyoruz. Ona karşı içinizde aşka dair bir şeyler kalmadığı bariz. Belki ufak alışkanlık kırıntıları var olabilir ama bu onu tekrar hayatınıza sokmak için yeterli değil gibi görünüyor. Hayatın ne getireceği bilinmese de sizin yeniden bir araya gelme ihtimaliniz çok düşük. En azından sizin bunun için çaba göstermeyen taraf olacağınız belli oluyor! Onun gelmesi için o kadar uğraşıp o kadar çok tükenmişsin ki hevesin kaçmış. Artık o gelse de istemiyorsun gibi .

O gemi gelecek!

O gemi gelecek!

Bu iyi haber mi kötü mü bilmiyoruz ama sen eski sevgiline kesin geri döneceksin ya da o sana dönecek. Er ya da geç! Onu hala unutamadığın, aklının bir köşesinde sakladığın o kadar belli ki. Belki de kendine savaşmaya bir son vermelisin. Onu hala seviyor gibisin. Belki kırıntılar kaldı içinde ama tamamen bitmediği kesin. Tekrar bir araya gelirseniz hiç şaşırma! Bu bahsettiklerimiz sadece sen de olsa kesin konuşamazdık ama aynı durumlar onun için de geçerli. Siz birbiriniz için yaratılmışsınız desek abartmış olmayız diye düşünüyoruz. Gelecek planı yapmak yerine anı yaşamayı denemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
275
132
86
68
52
32
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın