Görüş Bildir
Haberler
Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta Başlayacak? Normalleşme Adımları İçin Gözler Bu Toplantıda

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta Başlayacak? Normalleşme Adımları İçin Gözler Bu Toplantıda

Sunay Korkmaz
01.03.2021 - 14:36

Restoranlar, kafeler, düğün salonları ve halı sahalar gibi pek çok işletmeyi yakından ilgilendiren Kabine Toplantısı'nın sayılı dakikalar kaldı. Esnafın ve binlerce vatandaşın gözü kulağı normalleşme adımlarının belirleneceği Kabine Toplantısı'nda. Peki, Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta Başlayacak? İşte Kabine Toplantısı ile ilgili merak edilen tüm detaylarla ilgili haberimiz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta Yapılacak?

Kabine Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta Yapılacak?

1 Mart tarihinde açılması planlanırken vaka sayıları nedeniyle bir gün daha ertelenen okullar için de kararların alınması beklenen Kabine Toplantısı, özellikle uzun süredir kapalı olan işletmeler için kritik bir öneme sahip.  

Restoranlar, kafeler ve diğer işletmeleri yakından ilgilendiren Kabine Toplantısı, 1 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek. Toplantı saati ise 15.00 olacak. Toplantı sonuçlarının 18.00 itibariyle yapılacak olan basın toplantısı ile açıklanması bekleniyor.

Yerinde karar yöntemiyle hangi illerde hangi tür normalleşme adımlarının atılacağı kabine toplantısında netleşmiş olacak. Bilim kurulunun aldığı kriterlere göre iller düşük, orta, yüksek ve çok yüksek olmak üzere gruplara ayrılacak. 100 bin nüfuslu haftalık vaka sayısı 35’in altında olan; orta ve düşük vaka sayısı olan 30 kentte normalleşme adımlarının nasıl gerçekleşeceği de Kabine Toplantısı'ndan sonra belirlenecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın