Görüş Bildir
Haberler
No More Room in Hell

No More Room in Hell

07.04.2014 - 14:32 Son Güncelleme: 07.04.2014 - 15:10

No More Room in Hell

WHEN THERE IS NO MORE ROOM IN HELL THE DEAD WILL WALK THE EARTH

Zombi kıyametleri, armageddon ya da vampirler ve kurt adamlar gibi üstüne ne kadar senaryo yazılsa da sıkmayacak, kalıplaşmış konulardan biridir. Dünyayı zombiler basmıştır ve bir grup insan amansız bir şekilde hayatta kalmaya çalışır. Yiyecek sıkıntısı, zombilere karşı tetikte olmak, zombi kıyameti sonrası hayatta kalan kıl insanlarla uğraşmak derken bir şekilde yuvarlanıp giderler.

ATTENTION SURVIVORS…

No More Room In Hell de bu klişe zombi kıyametini konu alan oyunlardan biri. Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde indirip online olarak oynanan bir oyun. Yani campaing kısmı yok, direk arkadaşlarınızla ya da başka elemanlarla oynuyorsunuz. Bu oyundan tam olarak zevk almak için kendi arkadaş grubunuzla oynamanızı öneririm. Çünkü No More Room In Hell’de körü körüne bir kıyımdan ziyade biraz akıl yürütmeniz de lazım. Mesela çekiç ve tahta alıp kapıları, pencereleri kapayabilirsiniz. Elektrikli testerenizin benzini bittiğinde bir yerden benzin bidonu bulup doldurabilirsiniz. Çeşitli yerlerde olan tuzakları etkinleştirip zombiler geldiğinde bir ‘şenlik’ yaratabilirsiniz. Oyun içerisinde yağmacılık yapmamanızı öneririm çünkü yanınıza ne kadar eşya alırsanız size o kadar yük yapar ve sizi yavaşlatır; küfür yememe ihtimaliniz de olmaz. Asla unutmamanız gereken başka bir şey de zombilerin sese karşı duyarlılığıdır.

2 çeşit oyun modu mevcut. Bunlar survival ve objective. Survival oyun modunda size zombiler dalga dalga gelir ve siz mevcut olan base’lerinizi savunmaya çalışırsınız. Objective modunda ise belli bir yere ulaşmak için ‘’git şu kapıyı aç, şu duvarı patlat ve devam et, radyonun telini tamir et yardım sinyali gönder’’ tarzında görevler yaparak kurtulmaya çalışırsınız.

Kaynak: http://www.oyunhafizasi.com/no-more-r...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın