Görüş Bildir
Haberler
Nisan Ayı Gökyüzü Enerjileri

etiket Nisan Ayı Gökyüzü Enerjileri

Dr.Astrolog Şenay Devi
01.04.2023 - 20:35 Son Güncelleme: 02.04.2023 - 16:03

2023'ün iki tutulma sezonunun ilki bu ay başlıyor ve geçmişi bugün ve gelecekle dengeleyecek kadersel olaylarını beraberinde getiriyor. Tutulmalar, Güneş ve Ay ışıkların ana hizalanmalarıdır ve yaşamlarımızda değişiklik yaratmak için evrenin en güçlü araçlarıdır. Tutulmalar kapıları açıp kapatıyor, bu yüzden birçok insanın işe, ilişkiye ve hatta zararlı yaşam alışkanlıklarını dönüştürüp hayat defterlerini sevgi ile yazmaya başlayıp bitireceği bir dönem bizleri karşılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tutulma döngüsü ile zarar veren pek çok şeyden arınacağız.

5 Nisan: Terazi'de Dolunay gerçekleşecek. Tüm burçlar hayatlarının iki yönünü dengelemek için etkilenecek bu enerjiden. Kişisel düzeyde istedikleriniz, başkalarının sizden istedikleriyle çatışabilir. Şüpheye düştüğünüzde, özgünlük tarafında adil davranmaya çalışın. 

11 Nisan: Güneş Koç'ta Koç'ta Jüpiter ile kavuşum yapacak. Yıldızlar sizin lehinize işbirliği yapıyor, bu enerjiyi pozitif düşünce dualar ile en yüce hayrınıza kullanın. 

19 Nisan: Koç burcunda Yeni Ay Güneş Tutulması gerçekleşecek. Bu yoğun tutulmada tüm burçlar için kapılar açılıp kapanıyor, ancak Koç, Akrep, Yay ve Kova en çok etkilenen burçlar olacak. Şimdi ortaya çıkan temalar önümüzdeki bir buçuk yıl için geçerli olacak, bu yüzden karşınıza çıkan işaretlere dikkat edin.

20 Nisan: Güneş Boğa burcuna giriyor. Şu andan itibaren 20 Mayıs'a kadar Boğa burcu mevsimi pek çoğumuzu hayatın temposunu yavaşlatmaya teşvik edecek. Bu süre zarfında doğada vakit geçirerek, sanata yönelerek lezzetli yemekler yiyerek beş duyunuzu beslemeye ve harekete geçirmeye odaklanın.

21 Nisan - 14 Mayıs: Merkür Boğa burcunda R durağan seyrine başlıyor.  Klasik iletişim sorunları ve teknolojik arızaları getirmenin yanı sıra, Merkür şu soruyu soracak: “Hayatta en çok neye değer veriyorsunuz?” Boğa, Aslan, Akrep ve Kova bu Merkür gerilemesini diğer tüm burçlardan daha yoğun hissedecekler.

Nisan 2023 genel bakış

Nisan ayı için heyecanlı mısınız? 

3 Nisan Pazartesi günü Merkür Boğa burcuna girerek dürüst ve doğrudan iletişim yoluyla ayın gidişatını belirliyor. Boğa, güzel Venüs tarafından yönetilen topraklanmış bir dünya burcudur ve bu geçiş, kendinizi dürüst ve nazik bir şekilde ifade etmenize yardımcı olur. Ne yazık ki, bu ay ayrıca kaotik bir tutulma ve Merkür gerilemesi getiriyor yeryüzüne, bu nedenle önemli konuşmaları ayın başlarında yapmaya çalışın.  Sonrasında pişman olup hatalar yapmamak için. 

5 Nisan Çarşamba günü Terazi burcunda dolunay ile gökyüzünde parlıyor. Dolunay, Venüs'ün yönettiği diğer burç olan sevimli Terazi'ye düştüğü için, burada kalmak ve cilt bakımı ritüelleri, uzun banyolar ve dinlendirici uyku gibi sağlık rutinlerine odaklanmak için ideal bir gece ayrıca korkularınızı dönüştürün etki altında kalıp yanlış fikirlerin zihninizi yormasını durdurun ve kendiniz olmayı seçin. 

Bolluğu, sevgiyi ve güzelliği yöneten Venüs, 10 Nisan Pazartesi günü İkizler burcuna girdiğinde, özel yaşamlarımızda romantizm ilişkilerinizi taçlandırıp heyecanlandıracak ve arkadaşlarınızla keyifli paylaşımlar içinde olacaksınız. 

Koç burcunda yeni ay ve güneş tutulması getiren 19 Nisan Çarşamba günü gökyüzünün bizlere mesajı Ömer Hayyam’dan: 

“Uyan, uyumak için önünde sonsuzluk var!” 

Tutulma enerjileri ani sonlara veya başlangıçlara ve hızlı değişime yol açabilirler.  Maddi manevi iş arkadaşlık ve ya özel bir ilişki size zararlar veriyorsa ve ilişkiyi bitirmeyi erteliyor veya zor bir konuşmayı erteliyorsanız, bu tutulma sizler adına kararlar verebilir. Bu nedenle, ayın başlarında bazı şeyleri konuşmak kararlar almak çok önemlidir.

Güneş 20 Nisan Perşembe günü Boğa burcuna giriyor. Önümüzdeki birkaç hafta, hayattaki güzel şeyleri fark etmek için farkındalık pratiği yapmak için rahat bir zaman özel yaşamında emek güven sevgi içinde olanlar için mükâfat zamanı korunuyorsunuz. 

21 Nisan Cuma günü Merkür retrosunun başlayacağını unutmayın. Bunun sizi korkutmasına izin vermeyin, tutulma yeterince stresliydi ve daha önce sayısız Merkür gerilemesi yaşadığınızı unutmayın. Küçük yazıları okumayı ve önemli e-postaları düzeltmeyi unutmayın, ekstra seyahat süresine izin verin ve geçmişte kalan eski sevgililerden gelen metinleri veya DM'leri yok sayın.

Nisan 2023'teki önemli astrolojik tarihler

Nisan 2023'teki önemli astrolojik tarihler

Özetlemek gerekirse, burcunuz ne olursa olsun, bu ay göz önünde bulundurmak isteyeceğiniz başlıca tarihler şunlardır:

3 Nisan Pazartesi: Merkür Boğa burcuna giriyor

5 Nisan Çarşamba: Terazi burcunda Dolunay

10 Nisan Pazartesi: Venüs İkizler burcuna giriyor

19 Nisan Çarşamba: Koç burcunda Yeniay ve Güneş tutulması

20 Nisan Perşembe: Güneş Boğa burcuna giriyor

21 Nisan Cuma: Merkür retrosu başlıyor

Nisan ayının bizlere mesajı: 

Kendinizi ve sizi seven insanları önemseyin. Kendi hayatında mutlu ve başarılı olamamış sürekli insanların hayatını irdeleyen ilişkilerini işlerini bozan kendini bulamamış insanların söylemlerini yok sayın kendiniz olun değerlerinize ve sevdiklerinize sahip çıkın. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 

Instagram 

YouTube

'Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
9
8
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın