Görüş Bildir
Haberler
Niran Ünsal'dan Hayranlarını Üzecek Haber! Sağlık Durumu Nasıl? Niran Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Niran Ünsal'dan Hayranlarını Üzecek Haber! Sağlık Durumu Nasıl? Niran Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Ünlü şarkıcı Niran Ünsal sosyal medya hesabından hayranlarına kötü haberi verdi. Dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan Ünsal, sağlık durumuyla ilgili bugün sabah açıklama yaptı. Hayranları tarafından bir hayli merak edilen şarkıcının durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. İşte Niran Ünsal'ın sağlık durumu ve hayatı hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hastanede tedavi gören Niran Ünsal'ı kendisi gibi şarkıcı kızı Hande Ünsal yalnız bırakmadı. Sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan şarkıcı bugün gerçekleşecek konserini de iptal etmek zorunda kaldı. İptal sebebiyle tüm sevenlerinden özür diledi. Niran Ünsal'ın sağlık durumu ve hayatı merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

Niran Ünsal'ın Sosyal Medya Paylaşımı

Niran Ünsal'ın Sosyal Medya Paylaşımı

Ünlü şarkıcı sevenlerinden özür dileyerek kamuoyu açıklaması yaptı.

Niran Ünsal'in Sağlık Durumu Nasıl?

Niran Ünsal'in Sağlık Durumu Nasıl?

Sosyal medya hesabınsan sağlığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ünsal, 'Dün gece ağır ateş ve ağrılar nedeni ile Florance Nightingale hastanesinde müşahade altına alındım. Yapılan tetkiklerde ‘cpr’ değerlerim yüksek ve sol böbrekte taşlar tespit edilmiştir. Bu akşam yapacağım sahne çalışmam bu nedenle ileri bir tarihe ertelenmiştir, misafirlerimizden şahsım adına çok özür dilerim” ifadelerini kullandı. Şarkıcı kızı Hande Ünsal iste sosyal medyadan annesinin fotoğrafını paylaşarak ''şükür uyudu'' notunu düştü.

Niran Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Niran Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Fatma Uludan Canevi, ya da tanınan adıyla Niran Ünsal 13 Ağustos 1976 yılında İzmir'de doğmuştur. Müzik hayatına sekiz yaşında İzmir TRT Çocuk Korosu'nda başladı. İleri koro ve gençlik korosu derken uzun yıllar TRT İzmir Radyosu'nda görev aldı. Daha sonra Türk Sanat Müziği Korosu'nun sınavlarını kazandı. Dört ay kadar koroda görev aldı. Ancak müzikal tercihini pop müzikten yana kullandı. Bu yüzden radyodan ayrılıp orkestra eşliğinde sahne çalışmalarına başladı. Aynı yıllarda bir evlilik gerçekleştirdi. Bu evlilikten Hande adında bir kızı oldu. Bir dönem İzmir'de radyo programcılığı yaptı ve bu esnada İzmir Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü Öğretim Üyesi Müfit Bayraşa ile tanıştı. Bayraşa Pop Show 94 yarışması için hazırladığı besteyi Niran Ünsal'ın yorumlamasını istedi. Yarışmanın ödülleri arasında S Müzik'le albüm anlaşması da yer alıyordu. Fazla düşünmeden teklifi kabul etti ve 'Serseri Mayın' isimli eserle Pop Show 94 yarışmasında birinci oldu. Yarışmadaki başarısının ardından müzik birikiminin yeterli olmadığını düşünerek, müzik dünyasının usta isimleriyle sahne çalışmaları yaptı, beste denemelerine başladı.

Niran Ünsal'ın Kariyeri

Niran Ünsal'ın Kariyeri

Niran Ünsal, sekiz aylık bir çalışmanın ardından 1996 yılının 13 Ağustos günü ilk albümünü çıkardı. Haktan adını taşıyan albüm, boğazda yat turuyla başlayıp Ortaköy meydanında halka ücretsiz verilen konserle biten, yaş gününün de kutlandığı bir kokteyle tanıtıldı. On iki şarkının yer aldığı albümün müzik yönetmenliğini Garo Mafyan ve Selim Çaldıran yaptı. Albümle aynı adı taşıyan 'Haktan', çıkış parçası oldu ve video klibi Deniz Akel tarafından çekildi. Diğer parçaların söz ve müziği Seda Akay, Garo Mafyan, Seda Akay, Selim Çaldıran ve Tamer Özkan imzasını taşıdı. Faruk Nafiz Çamlıbel'in şiirinden Suat Sayın'ın bestelediği klasik bir parça olan 'İntizar'ı da seslendirdi. 'Haktan'ın sonraki klipleri ise sırasıyla 'Aşka Davet' ve 'Beyaz Sevda' adlı şarkılara çekildi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın