Görüş Bildir
Haberler
Nilgün Belgün'den Yıllar Sonra Gelen Şok İtiraf: Arkadaşımla Aldatıldım...

Nilgün Belgün'den Yıllar Sonra Gelen Şok İtiraf: Arkadaşımla Aldatıldım...

GNS
01.12.2021 - 18:41

Tiyatro ve sinema sanatçısı Nilgün Belgün yaptığı açıklamalar ile sık sık magazin gündemine düşen isimlerden. İlişki yorumları ve esprileriyle dikkat çeken ünlü oyuncu son evliliğinin ihanet sebebiyle bittiğini açıkladı. 'Evlilik insan doğasına aykırı' sözleriyle dikkat çeken Belgün son evliliğinde eşinin kendini arkadaşıyla aldattığını ifade etti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aşk hayatıyla ilgili cesur açıklamalar yapmaktan çekinmeyen ünlü oyuncu Nilgün Belgün son evliliği hakkında konuştu. İlk evliliğini 19 yaşında yapmış olan oyuncu üçüncü ve son evliliğinde aldatıldığını ifade etti. Eşinin kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını açıklayan Nilgün Belgün herkesi şaşkına çevirdi.

Her Eşimle Aşık Evlendik

Her Eşimle Aşık Evlendik

Nilgün Belgün, katıldığı bir magazin programında üçüncü evliliğine dair çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

68 yaşındaki oyuncu, 'Her eşimle aşık olarak evlendik. İlk evliliğimde birimiz 18, birimiz 20 yaşındaydık. Evlenmek için çocuktuk daha, götüremedik haklı olarak. İkincisinde eşim işimi istedi, büyü bozuldu ve yürümedi' dedi.

Gözümün Önünde Oldu

Gözümün Önünde Oldu

Ünlü sanatçı, 'Üçüncü evliliğimde aldatıldım. Gözümün önünde oldu bütün olaylar. Arkadaş grubuyduk ve her yere birlikte gidip geliyorduk. Bu arkadaş grubundan biriyle beni aldattı ve evliliğimiz bu sebeple bitti. Maalesef arkadaşımdı aldattığı kişi. Aştık bu konuları, unuttuk, düşmanlığım yok' şeklinde konuştu.

Evliliklerin Ömrü 5 Yıl

Evliliklerin Ömrü 5 Yıl

İlişkilerdeki ideal erkeği anlatan Nilgün Belgün, 'Çok gülen, çok sosyal erkekler iyi koca olmuyor. Erkek ne kadar suratsızsa o kadar dürüst oluyor, suratsız erkekler daha iyi koca oluyor' açıklamasını yaptı. 

Usta oyuncu, 'Evliliklerimin ömrü hep beş yıl oldu. Üç evlilikten sonra anladım ki evlilik insan doğasına aykırı. Aşık olup evlenmemize rağmen eşim birden biri başkasına ilgi duyabildi. Demek ki belli bir süre sonra iki insan birbirinden sıkılıyor, özgürlük istiyor' ifadelerini kullandı.

Aynı Evi Paylaşmak İstemiyorum

Aynı Evi Paylaşmak İstemiyorum

'Üç evlilikten sonra evlilik teklifi aldın mı?' sorusuna ünlü oyuncu, 'Çok ama hiç kabul etmedim. Bundan sonra hayatımda yalnız kalmak istiyorum, aynı evi paylaşmak istemiyorum. Aşk duygularına da 'hayır' demedim, flörtüm oldu' yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın