Görüş Bildir
Haberler
Nihat Doğan Hakkında Suç Duyurusu

Nihat Doğan Hakkında Suç Duyurusu

FreiGeist
17.02.2015 - 13:13
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şarkıcı Nihat Doğan hakkında, Mersin'de vahşice öldürülen, Özgecan Aslan'ın ardından attığı tweet nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde katledildikten sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan'ın ardından 'Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın' şeklinde tweet atan Nihat Doğan hakkında bir avukat suı duyurusunda bulundu.

Avukat Rahim Kurt tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, Aslan'ın ölümünün ardından benzer olayların bir daha yaşanmaması için toplumun her kesiminin olayı kınadığı belirtildi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çeken Doğan'ın Survivor yarışması kadrosundan çıkarıldığı belirtilen suç duyurusu dilekçesinde, Doğan'ın menajerinin görevini bıraktığı ve birçok tv ve radyo kanalının boykot kararı aldıkları hatırlatıldı.

'Özgecan Aslan'ın tecavüz edilip yakılması normal gibi bir tavır sergilemiştir''

Doğan'ın attığı tweete yer verilen suç duyurusu dilekçesinde, 'Doğan, bu tweet ile sanki cinayet kurbanı Özgecan Aslan mini etek giydiği için bıçaklanıp tecavüz edilip yakılması normalmiş gibi bir tavır sergilemiştir. Bu suretle suç işleme düşüncesini tahrik ve teşvik etmiştir. Yine bu suretle Doğan cinayete kurban giden masum kızın ölüsüne saygısızlık ve hakarette bulunmuştur'' denildi.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0