Görüş Bildir
Haberler
Nihat Doğan'dan Hamdi Alkan'a Öpüşme Tepkisi! "Ben Nihat Olarak İzin Vermem..."

Nihat Doğan'dan Hamdi Alkan'a Öpüşme Tepkisi! "Ben Nihat Olarak İzin Vermem..."

Müge Kakşi
25.11.2021 - 23:25

Son zamanlarda FLASH TV'de yaptığı yorumlarla gündeme gelen ünlü isim Nihat Doğan'dan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel bir tiyatro oyununda eşinden izin alarak öpüşmüştü. Görgüzel'in Alkan'ın önünde öpüşmesi sosyal medyada olay olurken Nihat Doğan'dan konuya dair bir tepki geldi. Doğan durumu doğru bulmadığını söylerken Hamdi Alkan'a sabır diledi. İşte olayın ayrıntıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Sana Haber programındaki çıkışlarıyla adından söz ettiren Nihat Doğan, Magazin Noteri programında da dikkat çeken açıklamalara imza attı. Selen Görgüzel ve rol arkadaşının öpüşme sahnesi için Hamdi Alkan'dan izin alması hakkında konuşan Nihat Doğan, dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Nihat Doğan'dan Hamdi Alkan'a Tepki

Nihat Doğan'dan Hamdi Alkan'a Tepki

Nihat Doğan, magazin gündemini sarsan öpüşme izni için şu ifadeleri kullandı:

Bu konu 'üste tükürsen bıyık, alta tükürsen sakal' deniliyor ya, o cümlenin vücut bulmuş hali diye düşünüyorum. Yüzyıllardır ünlü düşünürler, filozoflar ve sanatçılar bu işe kafa yormuşlar. Sanat muhafazakar mı olmalı, köşeli mi olmalı, sanatın tabuları mı olmalı, bu göreceli bir kavram. Bazıları ''Evet soyunmak lazım, öpüşmek lazım anca böyle adımızdan söz ettiririz, şöhret basamaklarını tırmanırız'' diyor ama Türkan Şoray kanunları da var. Türkan Şoray, Rüçhan Adlı ile birlikte olduktan sonra Türkan Şoray kanunlarını çıkardı ve kimseyle öpüşmedi. Öpüşmemesi de ondan bir şeyler götürmedi. Öbür taraftan, Hamdi Bey'e Allah sabır versin gerçekten. Sanatçı ruhlu bir insan olarak konuşmam gerekirse, eşim sanatçıysa tabii ki sanatını icra etmeli. Ama halktan bir Nihat olarak konuşmam gerekirse canımı acıtır, üzülürüm. Ben Nihat olarak izin vermem.

Ne Olmuştu?

Ne Olmuştu?

Selen Görgüzel ve İrfan Kangı, kadrosunda yer aldıkları 'Seviyorsan Git Ayrıl Bence' tiyatro oyununda oyunu durdurarak, Hamdi Alkan'dan öpüşme izin almışlardı. İkili, Alkan'ın izin vermesi üzerine öpüşmüşler, bu olay magazin gündeminden günlerce düşmemişti. Konuyla ilgili konuşan Alkan, ''Asla rahatsızlık duymadım. Kıskanılacak bir şey de yok'' yorumunu yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
3
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pazartesi

Başlığı okuyunca hamdi alkan nihat doğanla öpüşmek istiyor sandım. Asddfg