Görüş Bildir
Haberler
Night City’de Dolaşırken Dikkat: Cyberpunk 2077’nin En Zorlu Düşmanları

Night City’de Dolaşırken Dikkat: Cyberpunk 2077’nin En Zorlu Düşmanları

Aracınızı altınıza alıp Night City'nin tekinsiz sokaklarında dolaşmak, Cyberpunk 2077'de yapabileceğiniz en iyi şeylerden birisi. Fakat bunu yaparken dikkatli olmakta fayda var, çünkü şehrin dört bir yanı tehlikeli düşmanlarla dolu. İster ana görevlerden ister yan görevlerden ilerleyin, isterseniz de şehride istediğiniz şekilde özgürce dolaşın, her daim başınıza dert olabilecek düşmanlar bulunmakta. Peki bu zorlu düşmanlar kimler? Bu listemizde oyunda karşılaşabileceğiniz en zorlu rakipleri sizler için sıralıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adam Smasher

1. Adam Smasher

Adam Smasher Cyberpunk 2077 evreninin en popüler ve aynı zamanda da en güçlü kötü karakterlerinden birisi. İnsandan çok makine olan bu düşmanla oyunun ana hikayesinde karşılaşıyoruz. Kendisi karşılaşabileceğiniz en tehlikeli düşmanlardan birisi olarak öne çıkıyor.

2. Sandayu Oda

2. Sandayu Oda

Oyunun karşımıza çıkardığı bir başka güçlü düşman ise Sandayu Oda. Oda oldukça tehlikeli bir düşman, daha siz onun geldiğini göremeden canınızı hızlıca eritebilir. Oldukça hızlı hareket eden Oda aynı zamanda oyundaki en geniş hareket yelpazesine sahip düşmanlardan birisi. Bu da onun hamlelerini okumayı ve ezberlemeyi zorlaştırarak mücadeleleri daha zorlu hale getiriyor.

3. Razor

3. Razor

Oyunda yan görev zincirlerini takip ederek karşılaşabileceğiniz çok sayıda düşman da bulunmakta. Bunların en güçlülerinden birisi de Razor. Beat on The Brat yan görev zincirine devam ederken karşımıza çıkan Razor, oldukça zorlu bir rakip. Son derece hızlı hareket eden ve güçlendirilmiş yumruklar atarak can barınızı su gibi içen bu boss'a karşı savaşırken dikkatli olmalı, onun hareketlerini iyi analiz etmelisiniz.

4. Rhino

4. Rhino

Tıpkı Razor gibi Rhino da Beat on The Brat yan görev zincirleri sırasında karşımıza çıkan bir rakip. Beat on The Brat'ta Night City'nin 4 bir yanını dolaşıyor ve karşılaştığımız yenetenkli isimlerle yumruk yumruğa mücadelelere giriyoruz. Rhino da mücadeleye girdiğimiz isimlerden birisi. Kendisi oldukça zorlu ve sizi bol bol terleten bir düşman.

5. Norio Akuhara

5. Norio Akuhara

Norio Akuhara oldukça trajik bir arka plana sahip olan bir düşman. Kız arkadaşını öldürdüğü için Tyger Claws'ın peşine düşen Norio Akuhara, onun intikamını almak için yılmadan mücadele ediyor. İyiden iyiye bir siber saykoya dönüşen Akuhara'yı durdurmak ise bize kalıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Royce

6. Royce

Royce oyun çıkış yapmadan bile fragmanlarda gözüken ve herkes tarafından bilinen bir karakter haline gelmişti. Oyunda karşımıza çıkan ilk boss'lardan birisi olan Royce'un zorluğuysa onun kendisinden çok sizin gelişmişlik seviyeniz ile alakalı. Oyuna daha yeni başladığımız ve düşük seviyelerde olduğumuz kısımda Royce ile mücadele etmek oldukça zorlu olabiliyor.

7. Anna Nox

7. Anna Nox

Anna Nox oyunun oldukça erken kısımlarında bulabileceğiniz bir düşman. Durum böyle olsa da onu alt etmek hiç de kolay değil, bu da oyunda daha fazla deneyim ve ekipman kazanıp daha sonrasında ona geri dönmeniz anlamına geliyor. Anna oldukça hızlı hareket eden, kollarında mantis bıçakları taşıyan ölümcül bir düşman. Onunla oyunun başlarında mücadele etmeye çalışmak sizi çok zorlayabilir.

8. Zaria Hughes

8. Zaria Hughes

Zaria Hughes oyundaki opsiyonel boss'lardan birisi. Yani onunla yüzleşmek tamamen size kalmış. Bununla beraber kendisi oyunda karşılaşabileceğiniz en iyi tasarlanmış düşmanlardan birisi. Bir siber sayko olan Zaria Hughes, mantis bıçakları kullanıyor ve size yakma hasarı verebiliyor, ayrıca onunla aranıza mesafe koymaya çalıştığınızda hızlıca yanınıza gelerek sizi yakın dövüşe girmeye zorluyor.

9. Chase Coley

9. Chase Coley

Oyunda karşılaştığımız bir başka siber sayko da Chase Coley. Siber saykolar vücutlarına modifikasyon yaptıkları için artık akıllarını yitirmeye başlayan ve deliren insanlara deniyor. Chase Coley de bu insanlardan birisi. Ona yakın dövüşlerde avantaj veren ve hasar görmez yapan zırhı sayesinde Chase'i oldukça zorlu bir düşman olduğunu gözler önüne seriyor.

10. Sasquatch

10. Sasquatch

Sasquatch oldukça yüksek can barına sahip olan, vur vur öldüremediğimiz boss'lardan birisi. Animals çetesinin lideri olan Sasquatch, kendisinden beklendiği üzere oldukça büyük bir cüsseye sahip ve yakın dövüş konusunda da uzman. Onunla olan savaşınızda sabırlı olmalı, canını yavaş ama emin adımlarla eritmelisiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın