Görüş Bildir
Haberler
Netflix'in Terzi'si Çağatay Ulusoy, Cizreli Çocuklarla Buluştu!

Netflix'in Terzi'si Çağatay Ulusoy, Cizreli Çocuklarla Buluştu!

GNS
27.04.2022 - 20:04

Son dönemlerin bir türlü yayınlanamamasıyla meşhur dizisi eski adıyla 'Süslü Korkuluk' ve yeni adıyla 'Terzi'nin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuk hayranlarıyla buluştu. Bir süredir magazin gündeminde yalnızca diziye dair haberler ile gelen Ulusoy'un sosyal medyada da aktif olmayışı hayranlarını son derece üzen konular arasında. Çocuklarla bir araya gelen ünlü oyuncunun hayranları bu duruma karşı mutlu oldu. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

31 yaşındaki başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, son olarak BluTV'de yayınlanan Yeşilçam dizisi ile izleyici karşısına geçti. TV8'de ekranlara gelmesi beklenilen Süslü Korkuluk dizisinde yapım ve kanal arasında anlaşmazlık çıkması sonucu, dizinin Netflix'te yayınlanması kararı alınmıştı. Aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda çıkan bir habere göre dizinin adı Terzi olarak değiştirilmişti. Çağatay Ulusoy'un geçtiğimiz günlerde 23 Nisan kapsamında çocuklarla bir araya geldiği öğrenildi. İşte detaylar...

Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy Cizreli Çocuklarla Buluştu!

Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy Cizreli Çocuklarla Buluştu!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Fethiye'de geçiren Çağatay Ulusoy, tatil için gittiği beldede Kaymakam Alper Balcı'yı ziyarete gitti.

23 Nisan'da Büyük Tesadüf!

23 Nisan'da Büyük Tesadüf!

Ulusoy'un orada bulunduğu esnada Cizre ve Diyadinli çocuklar da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında kaymakamlığı ziyarete gitmişti.

Çağatay Ulusoy ile Fotoğraf Çektirme Mutluluğu!

Çağatay Ulusoy ile Fotoğraf Çektirme Mutluluğu!

Ortaya çıkan tesadüf ile son derece mutlu olan çocuklar, bu özel günlerinde hayran oldukları oyuncu Çağatay Ulusoy ile tanışma fırsatı yakaladı. Ünlü oyuncu ile fotoğraf çektiren çocukların mutluluğu herkesi sevindirdi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın