Görüş Bildir
Haberler
Nebati 'Enflasyondaki Yükseliş Kültürel Sebeplerden' Dedi İddiasına Yalanlama

Nebati 'Enflasyondaki Yükseliş Kültürel Sebeplerden' Dedi İddiasına Yalanlama

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Londra temasları sürüyor. Londra'da uluslararası yatırımcılarla görüşen Nebati yeni ekonomik modeli anlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bloomberg'e konuşan kaynaklara göre, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Londra’da düzenlenen toplantıda yatırımcılara kurun mevcut seviyelerde kalacağını söyledi.

Kaynaklara göre Nebati hafta sonu Dolar/TL kuruyla uyumlu enflasyon için yeni önlemler ile yastık altı altın için yeni adımlar açıklanacağı bilgisini verdi.

Nebati, gerekirse KGF’nin artırılabileceği mesajını verdi. İddiaya göre Nebati, yabancı yatırımcılara Türkiye’deki enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi.

Hazine'den açıklama yapıldı

Hazine'den açıklama yapıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı toplantı sonrası 'enflasyonun kültürel sebeplerden kaynaklandığı' açıklamasına dair bir ise şöyle bir duyuru yayımladı: 

Bazı mecralarda Sayın Bakanımızın Londra'da yaptığı bir toplantıda, “Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi” şeklinde açıklaması yer almaktadır, Sayın Bakanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Katılımcının yanlış anlamasından kaynaklanmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
16
13
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WhatsApp Grupları

hep bir bahane anasını satayım. Şimdi de kültürümüze bağladılar.

Dead nettle.

Ülkeyi sattık diyemiyolar halkın üstüne atıyor. Gavurda inanıyor.

uzaklardan

Biz de bir anlasaydık. Ulen yoksa ben de mi yabancıyım? Suriyeli, Afganı olacağı bu ben yabancı olmuşum çünkü ben var anlamıyoorr.