Görüş Bildir
Haberler
Bakan Nebati: '4,5 Milyar Liraya Patlayacak Olan Şehir Hastanesi Yapıyoruz'

etiket Bakan Nebati: '4,5 Milyar Liraya Patlayacak Olan Şehir Hastanesi Yapıyoruz'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa’ya yapılacak şehir hastanesiyle ilgili “Yatırım bedeli 4,5 milyar liraya patlayacak olan şehir hastanesini inşa ediyoruz” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraflar: AA

Bir dizi temasta bulunmak üzere bu sabah memleketi Şanlıurfa'ya giden Bakan Nebati, burada AKP'nin düzenlediği bir etkinlikte şehre şehir hastanesi yapıldığını ifade ederken “Yatırım bedeli 4,5 milyar liraya patlayacak olan şehir hastanesini inşa ediyoruz” şeklinde bir ifade kullandı.

"Bürokratik oligarşiye olan savaşta akıncılarız"

"Bürokratik oligarşiye olan savaşta akıncılarız"

Konuşmasında Fransa'da yatırımcılara yönelik olarak söylediği 'Bürokrasiyi alaşağı ederiz, arkamızda Cumhurbaşkanımız var rahat olun. Mevzuatı da değiştiririz” şeklindeki ifadeye karşı çıkanları eleştiren Nebati, 'Yatırımcımızın önünü kesenlerle mücadele etmeyi biliriz. Bürokratik engeller çıkaranların önünde biz duracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın bürokratik oligarşiye olan savaşında en önde giden akıncılar olarak bizi görebilirsiniz. Hiç kimse bu ülkede yatırım yapacak yatırımcıların önünü kesemez. Engel koyamaz' dedi.

Dünyada emtia ve petrol fiyatlarının yükseldiğini ifade eden Nebati, '2 yıl boyunca yasıtmamaya dikkat ettik. Enflasyonun baskısı altındayız, halledeceğiz' ifadesini kullandı.

'Millet Türk Lirası'na güvenmeye başladı'

Konuşmasının devamında Nebati, Türk Lirası'na olan güvenin arttığı görüşünü savunarak şunları kaydetti:

Millet Türk Lirası’na güvenmeye başladı. Türk Lirası ile iş yapmanın güzelliğini yaşamaya başladı. Ve girişimcilerimiz iş yaparken enflasyonun üzerinde faizle değil, enflasyonun çok ama çok altında oranlarla iş yapmayı öğrendi. Millet Türk Lirası’nın gücünü anladı. Zor günler geçecek. Enflasyonun üstünden geldiğimiz gibi karamsarların da üstesinden gelmeyi bilir bu millet.

Nebati'nin o sözleri ve gelen tepkiler için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
53
30
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın