Görüş Bildir
Haberler
Neandertal Olsan Ne İş Yapardın?

Neandertal Olsan Ne İş Yapardın?

Tarih boyunca her dönemde herkesin kendine has bir misyonu olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlatan bu testle 'Neandertal olsaydın hangi işi yapardın?' sorusuna yanıt veriyoruz. Buyurun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize hangi tür yemekten daha çok hoşlandığını söyle.

2. Neandertalsin ve şartlar dolayısıyla kendine hayvan kürkünden bir elbise yapmak zorundasın. Hangisini seçerdin?

3. Aşağıdaki mağara resimlerinden birini seç desek?

4. Peki düşmanlarını alt etmek için hangi silahı kullanırdın?

4. Peki düşmanlarını alt etmek için hangi silahı kullanırdın?

5. Alakasız gibi görünebilir ama aslında değil. 2. Dünya Savaşı konulu filmlerden hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Testi bitirirken hangi mevsimi daha çok sevdiğini öğrenelim.

Avcı!

Avcı!

Eğer neandertal olsaydın senin yapacağın iş avcılık olurdu. Ölümcül koşullarda doğada hayatta kalabilmek ve halkı için avlanıp yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak sadece cesurların başarabileceği bir iş. Gözü karalığın ve korkusuzluğunla fark yaratıyorsun. En zorlu görevler için her zaman sorumluluk alabilen bir yapın var. En önden giden sensin. Bu da sana her zaman saygı duyulmasını sağlıyor.

Toplayıcı!

Toplayıcı!

Eğer neandertal olsaydın senin yapacağın iş toplayıcılık olurdu. İlk olarak şunu söylemeliyiz ki sen garantici bir insansın. Eşeğini sağlam kazığa bağlamadan iş yapmıyorsun. Tabii ki avcıların avdan elleri boş olarak dönme şansları her zaman mevcut. İşte bu yüzden de senin gibi garanticilere ihtiyaç var. Meyve sebze nasıl olsa yerinde duruyor. Sen de gidip toplayıveriyosun. Çoğu bulamadığı zaman azla yetinmeyi bilen ender insanlardan birisin. Aç gözlü değilsin ve paylaşmayı seviyorsun. Söylesene senin gibi insan kaldı mı yahu?

Şifacı!

Şifacı!

Eğer neandertal olsaydın senin yapacağın iş şifacılık olurdu. Yani günümüze uyarladığın zaman bir nevi doktorluk. İnsanlara yardım etmeyi seven bütün vaktini çevrendekiler için harcayan, onların mutluluğunu kendi mutluluğunun önüne koyan birisin. Altın gibi bir kalbin var. Aklından asla ama asla kötülük geçmiyor. Varsa yoksa insanlara faydalı olabilmek tek amacın. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun her zaman. Senin gibi birini kim sevmesin?

Mucit!

Mucit!

Eğer neandertal olsaydın senin yapacağın iş mucitlik olurdu. Bir kere oldukça meraklı bir yapın var. Her şeyi öğrenmek, bilmek ve anlamak istiyorsun. Bunun sonucu olarak da insanlara faydalı olabilecek şeyler ortaya çıkartıyorsun. Tek düşüncen çevrendekilerin refah seviyesini nasıl daha çok arttırabileceğin. Konfor arttıkça gelişme de otomatik olarak kendiliğinden geliyor. İşte sen bu konforu yaratan isimsin. Senin gibiler olmasa şimdiye daha çok çıkacağımız merdiven vardı ama varolun ki sayenizde basamakları ikişer ikişer atlıyoruz.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
194
80
60
36
9
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Scarface

yatardın :D

Pasif Kullanıcı

Avcı!

Burcu Bilgin

2. soruda bıraktım. Kıyamadım hayvancağızlardan kürk yapmaya... Neandertal filan olmaz benden :)