Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Temizlik Hastasısın?

Ne Kadar Temizlik Hastasısın?

Bakalım senin temizlik anlayışın hastalık boyutunda mı?

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Evini ne sıklıkla temizlersin?

4. Çamaşır makineni haftada kaç kere çalıştırırsın?

4. Çamaşır makineni haftada kaç kere çalıştırırsın?

5. Tırnaklarını yiyor musun?

5. Tırnaklarını yiyor musun?

6. Kişisel bakımını ne sıklıkla yapıyorsun?

7. Toplu taşımadaki tutamaçlar hakkında ne düşünüyorsun?

7. Toplu taşımadaki tutamaçlar hakkında ne düşünüyorsun?

8. Son olarak düzenli olma kendini puanla desek?

Hastasın ama pislik hastası!

Bunu söylemek istemezdim ama pasaklısın sen yaaa… Odanın dağınıklığını geçtim, toplamadığın için düzenli  halini bile unutmuşsun. Düzeni o şekilde sanıyorsun artık. Çoraplarının tekini bulmak senin için bir lüks.  Üç hafta öncesinden kalan pizza kutusunu yatağının altından çıkartan annene yazık, kadının odana girmesine izin vermediğin için o bile senin kıçını toplamaktan yorulmuş artık. Bak ne diyeceğiz; bahar geldi, yataktan kalk şöyle gerine gerine, camlarını aç ve odanı havalandırmakla başla bu işe ...

%100 temizlik hastasısın!

%100 temizlik hastasısın!

Halıya terlikle basmayan, televizyon kumandasını naylon poşetinden çıkarmayan, evin salonunu müze gibi yapıp sadece misafirlerine sergileyen, aldığı donları eve gelince çamaşır suyuna yatıran, kendinden başka herkese vebalı gibi davranan bir yapın var senin. Başkasının evinde parmak uçlarında falan yürüyorsun. Kapıdan içeri girerken o gün giydiğin kıyafetlerini çıkartıp içeriye öyle geçiyorsun. Aslında misafirlerine de yapasın var bunu da ayıp olur artık, dur bakalım sakin lütfen. Bu ne yaa, hayatı zehir etme kendine Allah aşkına. Biraz mikrop lazım bünyeye. Çamurlarda yuvarlan, yağlı bir şeyler ye sonra parmaklarını yala. Bir kerecik pis pasaklı ol, bak gör hayattan daha çok tat alacaksın ;)

Yani her insanın olması gerektiği kadar temizlik hastasısın!

Kamuya açık mekanlarda derli toplu temiz iken, ıvır zıvırlarını dolaplarına tepiyorsun. Hani halının altına toz süpürecek kadar pasaklı değilsin kabul ama senin ki biraz da kandırmaca gibi. Makyajını temizlediğin an pasağın çıkıyor ortaya . Tamam canım çok üzerine gelmeyeceğiz ama ne çok titizsin ne de pisliksin diyebiliriz sana. Islak mendil manyakları olur ya hah işte onlardansın sen, oh elimi ağzımı sildim tertemizim ben artık. Parfüm şişesini de üzerine boca da ettin mi tamamdır. Biraz daha dikkat et :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
321
318
195
100
68
38
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın