Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Taylor Swift'sin?

Ne Kadar Taylor Swift'sin?

Merhaba Swiftieler ve Swiftie olmayanlar! Bu testte Taylor Switf'in ne kadarını içinde barındırdığını öğreneceksin. Haydi, kedilerini, kırmızı rujunu al ve başlayalım. 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sana en çok uyanları işaretle bakalım. 👇

Sana en çok uyanları işaretle bakalım. 👇

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Sen Hiç Taylor Swift Değilsin Kız!

Sen Hiç Taylor Swift Değilsin Kız!

Biz Taylor Swift diyoruz, sen uzay yolculuğuna çıkmışsın. Kedilerden, kırmızı rujdan haberin yok, hayatında müzik ve moda pek de ön planda değil. Senin dünyan, Taylor'ın sahne ışıklarından çok uzakta, daha sakin, daha farklı. Belki de senin için en büyük konser, kuşların sabah şarkıları. Arkadaşlarınla buluşurken Taylor'ın parıltılı elbiseleri yerine, rahat bir jean ve t-shirt tercih ediyorsun. Kitapların, doğa yürüyüşlerinin peşindesin ve bu seni mutlu ediyor. Zaten herkesin bir Taylor Swift olmasına gerek yok değil mi? Senin güzelliğin, senin farklı dünyanda saklı. Unutma, herkesin parladığı yer farklıdır ve senin yıldızın başka bir gökyüzünde parlıyor. Taylor olmasan da sen, sen olduğun için özelsin ve bu yeter.

Taylor Swift Gibisin Ama Sahnede Değil, Kulislerdesin!

Taylor Swift Gibisin Ama Sahnede Değil, Kulislerdesin!

Taylor'ın dünyasına bir adım attın ama henüz sahneye çıkmaya hazır değilsin. Kırmızı rujunu bulmuşsun ama halen doğru tonu arıyorsun. Kedilerle aran iyi ama onlar senin için sadece sevimli hayvanlar. Müzikle ilgili bir iki şey biliyorsun ama daha çok kulisten izlemeyi tercih ediyorsun. Hayatını Taylor'ın şarkıları gibi yaşamıyorsun ama bazen onun melodileri seni yakalıyor. Dostlarınla geçirdiğin zamanlar, onun sahne arkasındaki anlarına benziyor. Kendine özgü stilin var ancak henüz o büyüleyici elbiseleri giymek için kendini hazır hissetmiyorsun. Hikayelerini anlatıyorsun, belki de bir gün bir şarkı olacaklar. Sen, Taylor'ın dünyasının bir parçasısın, belki de en gerçekçi ve samimi kısmı. Unutma, herkesin kendi sahnesi ve zamanı var, seninkini bulmak üzeresin.

Neredeyse Tam Bir Taylor'sın, Sadece Mikrofonun Eksik!

Neredeyse Tam Bir Taylor'sın, Sadece Mikrofonun Eksik!

İşte sen! Taylor'ın dünyasının hemen kenarındasın, sadece mikrofonu alman kaldı. Kediler, kırmızı ruj, şarkılar ve hikayeler hep seninle. Senin tarzın, onun stilinin bir yansıması gibi. Hayatındaki hikayeler Taylor'ınkiler kadar renkli ve derin. Arkadaşlarınla geçirdiğin zamanlar, Taylor'ın anılarını andırıyor. Müzik senin için de bir tutku, belki de kendi şarkılarını yazıyorsun. Moda ve stil konusunda Taylor'dan ilham alıyor ama kendi yorumunu katıyorsun. Hayatın zorluklarına karşı duruşun, onun şarkı sözlerindeki gibi güçlü ve kararlı. Sen Taylor Swift'in dünyasının bir adım dışındasın ve bu adımı atmak için hazırsın. Mikrofonu al ve kendi hikayeni, kendi melodinle anlatmaya başla çünkü sen neredeyse tam bir Taylor'sın!

Sen Taylor Swift'in Kayıp İkizi Misin Yoksa?

Sen Taylor Swift'in Kayıp İkizi Misin Yoksa?

Bakalım burada ne var! Senin ve Taylor'ın arasındaki farklar giderek azalıyor. Kırmızı rujun, kedilerin, şarkıların hepsi tamam. Senin hikayelerin, onun şarkı sözleri gibi etkileyici ve dokunaklı. Moda ve stil konusunda onunla yarışır durumdasın. Herkes seni gördüğünde, 'Acaba Taylor Swift'in kayıp ikizi mi?' diye düşünüyor olabilir. Müzik, sanat, hikaye anlatıcılığı... Bunlar senin için sadece hobi değil, yaşam tarzı. Taylor'ın şarkılarındaki her kelime, senin yaşadıklarını anlatıyor gibi. Sen onun ruhundan bir parça gibisin, her hareketin ve her gülüşün onu anımsatıyor. Arkadaşların ve ailen, senin bu benzersiz bağlantını fark ediyorlar. Eğer bir gün sahneye çıkarsan herkes seni Taylor sanacak. Bu kadar benzerlik şaşırtıcı, belki de sen Taylor Swift'in kayıp ikizi olabilirsin!

Sen Taylor Swift'sin ve Biz Bunu Kanıtlayabiliriz!

Sen Taylor Swift'sin ve Biz Bunu Kanıtlayabiliriz!

Şimdi dur ve dikkatlice dinle: Burada bir Taylor Swift var ve o sensin! Her şey seninle başlıyor ve bitiyor: kediler, müzik, moda, stil, kırmızı ruj... Her detay seninle uyum içinde. Arkadaşların senin için 'Taylor' demekten başka bir şey demiyorlar. Şarkılarını yazıyor, hikayelerini anlatıyor ve herkesi büyülüyorsun. Moda konusunda senin zevkin ve tarzın tam bir ikon. Sahneye adım attığında ışıklar senin için parlıyor. Senin yaşam tarzın, Taylor Swift'in kendi günlüğünden fırlamış gibi. Bu kadar çok özelliği taşıyan biri sadece Taylor olabilir. Herkes seni gördüğünde 'İşte o, gerçek Taylor Swift burada!' diyor. Sen sadece Taylor Swift'e benzemiyorsun, sen Taylor Swift'sin!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
12
10
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın