Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Narsistsin?

Ne Kadar Narsistsin?

Effy
13.01.2024 - 13:01

Sen gizliden gizliye ne kadar narsistsin?

Bakalım 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan hangileri sana uyuyor?

Bu davranışlardan hangileri sana uyuyor?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Narsistlik kim, sen kim!

Narsistlik kim, sen kim!

Sen narsist değilsin.

Evet, senin de her insan gibi kusurların yok değil ama bu narsist olduğun anlamına gelmiyor. Sadece düzeltmen gereken birkaç huyun var; onun dışında güvendesin, güvenlisin! Arkadaşlarını ve partnerini rahatsız eden 'ufak' pürüzlerin dışında iyi kişiliğinin hakkını vermek gerek. Sen narsist değilsin, aksine narsist insanlara katlanamıyorsun. Belki de tereddütle şıkları seçmenin nedeni buydu. Yine de her zaman daha iyi bir insan olabilmek mümkün: O yüzden sırf narsist değilsin diye de diğer kusurlarına göz yumacak değiliz!

Narsistlik ruhuna işlemiş!

Narsistlik ruhuna işlemiş!

Narsistlik senin ruhuna işlemiş.

Sen karşı tarafa dünyada cehennemi yaşatacak türden bir narsistlikle kutsanmışsın. Senden ne arkadaş, ne de sevgili olur: Evlat olsa sevilmez denilen türdensin! Ancak şeytan tüyün sayesinde insanlar bunun çok geç farkına varıyor; bu yüzden de genelde ortamlarda çok sevilen, sonra vazgeçilemeyen tip oluyorsun. Seninle kurulan her ilişki toksik: Çünkü insanların kalbini kırmayı çok iyi bildiğin gibi ruhlarını da okşamayı biliyorsun. Ne diyelim; Allah senin gibilerden korusun bizi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
13
9
9
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lusitano

Narsistlik kim, sen kim! Sen narsist değilsin. Evet, senin de her insan gibi kusurların yok değil ama bu narsist olduğun anlamına gelmiyor. Sadece düzeltmen... Devamını Gör

mamamia

bunlar nasıl seçenekler lan :)) ego kokuyor çoğusu

ömer

Narsistlik kim, sen kim! Dedikodu hayati bir ihtiyaçtır. 👌😅😅😅