Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kuralcı Bir İnsansın?

Ne Kadar Kuralcı Bir İnsansın?

mellsi
04.07.2020 - 17:00

Testi çöz, bunun cevabını öğren!

Ne Kadar Kuralcı Bir İnsansın?

Testi çöz, bunun cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini seç bakalım.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Arkadaşların buluşma saatinden 1 saat sonra geldi. Tepkin ne olur?

4. Bazı konularda karar verirken çok fazla çıkmaza giriyor musun?

4. Bazı konularda karar verirken çok fazla çıkmaza giriyor musun?

5. Senin için insanların dış görünüşü çok önemli midir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başına gelen sorunları genelde etrafındaki insanlara anlatır mısın?

7. Evini ne sıklıkla temizlersin?

8. Ve son olarak, daha önce sevgilinin senden nedensizce ayrıldığı oldu mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1-Kurallarının dışına bir adım çıkmıyorsun!

Sen fazlasıyla kuralcısın. Kurallarının ne bir adım dışına çıkıyor ne de geri adım atıyorsun. Sosyal yaşamını da bir hayli zorlaştırıyorsun aslında. Arkadaşların sana bir fikir söylerken 40 kere düşünüyor. Çekinilen bir insansın, hayatını da bir hayli zorlaştırıyorun bizce. Bu kadar sert bir çizgi çekerek kendini bunaltma. Hayatı akışına bırakarak mutlu olmaya bak. Bu hayat senin ve istediğin gibi yaşamaya hakkın var, fakat başkalarını dinle ve onların bakış açısını anlamaya çalış. Tabii ben böyle daha mutluyum diyorsan orası sana kalmış… :)

Kararın da kuralların var!

Sen yeri geldiğinde kuralcı bir insansın. Yani sevdiklerin kurallarının dışına çıksa da göz ardı edebiliyorsun. Sert tepki vererek, kalp kırmıyorsun. Uyarını tekrar tekrarda olsa yapıyorsun fakat iyi niyetini suistimal eden insanlara da taviz vermiyorsun. Seni üzmelerini izin vermiyor ama sende üzmemek için elinden geleni yapıyorsun. Kurallarını kendi mutluluğuna göre seçiyorsun.

Kırmızı çizgilerin var!

Senin kırmızı çizgilerin var. Kimsenin kurallarının sınırını geçmesine izin vermiyorsun. Her zaman kalbinin sesini dinliyorsun. Kimsenin senin adına karar vermesine ve senin adına konuşulmasına izin veriyorsun. Senin hayatına karışan olursa da bir çırpıda silebiliyorsun. Seni üzen, kıran insanlarla tekrar beraber olabilmen için mantıklı bir qçıklama yetmiyor. Senin için kapanan bir sayfa asla geri açılmıyor. Gözü karasın ‘’Sana dokunmayan bin yaşasın.’’ der ve uzaklaşırım…

Sen kuralsızlığın kitabını yazmışsın!

Senin için tek kural kuralsızlıktır. Ne çok kuralcı insanlarla anlaşabilirsin, ne de kendi kırmızı çizgilerini insanlara karşı koyabilirsin. Bu konudan başının çok yandığı, üzüldüğün olmuştur kesin ama yine de sen böyle yaparak mutlu olanlardansın. Hayatı olduğu gibi yaşamayı tercih ediyorsun. Hiçbir şey için böyle olursa olmaz demiyorsun. Anı yaşayarak sadece o an ki duygularına göre karar veriyorsun. Kırılmışsan da asla barışmam demiyor, mantıklı bir konuşma sonrası tekrar bir şans verebiliyorsun. Sen bu şekilde mutlu olacağını düşünüyorsun. Umarız hep mutlu kalırsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
188
70
54
28
14
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AprilZoom

Ne Kadar Kuralcı Bir İnsansın? testindeki ilk soru " İlk olarak cinsiyetini seç bakalım." Neden?

Kara

İstatistik olabilir.

Gizem Yenikler

Kararın da kuralların var! Sen yeri geldiğinde kuralcı bir insansın. Yani sevdiklerin kurallarının dışına çıksa da göz ardı edebiliyorsun. Sert tepki verere... Devamını Gör

Orhan Ulusoy

Kararın da kuralların var!