Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar İyi Bir Sevgilisin?

etiket Ne Kadar İyi Bir Sevgilisin?

20.03.2018 - 14:49

Senin ne kadar iyi bir sevgili olduğunu 100 üzerinden puanlıyoruz. Başla bakalım :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. Çok seven misin çok sevilen mi?

4. Hayatında önceliğin hangisi?

5. İlişkilerinde yaşadığın en büyük problem ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk sana nasıl hissettiriyor?

7. Aşkın rengi kırmızı, sen hangi kırmızıyı seçerdin?

8. Kin tutar mısın?

9. Şu anda sevgilin var mı?

10. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

100 puanlık sevgilisin!

100 puanlık sevgilisin!

Verdiğin cevaplara göre sen gerçekten mükemmel bir sevgilisin. Hak ettiğin puan da tabii ki 100. Hayatına giren insanlar gerçekten çok şanslılar. Çünkü sen kıymet nedir çok iyi biliyorsun. Sevdiğin insana güven, huzur, mutluluk veriyorsun. Hayatın boyunca hep insanları mutlu etmek için uğraşmışsın. Bunun karşılığını zaman zaman alamasan da, sen bu güzel huyundan hiç vazgeçmemişsin. Hep 'etrafımdakiler mutlu olsun da o bana yeter' mantığıyla hareket etmişsin. İlişkin senin için hayatının merkezinde olmuş hep. Tabii bunu yaparken kendini de ihmal etmemişsin. Kariyer, eğitim, insan ilişkileri... Her anlamda kendini geliştirmişsin ve en iyisi olabilmek için çabalamışsın. En önemli özelliğin ise dünyanın en anlayışlı insanlarından biri olman. Bu, artık birçok insanda olmayan bir şey maalesef... Sen türünün nadir örneklerindensin. Karşındaki insanı hep bir adım yukarı çıkaranlardansın. Yani hayatına girdiğin insana hep bir şeyler katıyorsun. Onu basit problemlerle, günümüzün gereksiz abartı dertleriyle boğmuyorsun. Aksine hep daha iyi biri yapıyorsun hayatındaki insanı. Sevgilin gerçekten çook çok şanslı. Biz kendisini şimdiden epey kıskandık.

85 puanlık sevgilisin!

85 puanlık sevgilisin!

Verdiğin cevaplara göre sen mükemmele ufacık bir adımı kalmış bir sevgilisin. Bu yüzden de sana verdiğimiz puan 85. Şimdi ilk düşündüğün şey muhtemelen 15 puanını nereden kırdığımızdır :) Hemen söyleyelim, sen karşındaki insanı çok fazla düşünüyorsun. Bu aslında çok güzel bir şey gibi gözükse de sınırlar aşıldığında pek hoş bir durum oluşmuyor. Yani sevgilini zaman zaman sıkıyor olabilirsin. Fakat bu söylediğimiz, çok nadir oluşan bir durum. Yani, sevgilin sana baya baya aşık. Sana sahip olduğu ya da olacağı için de çok şanslı. Her zaman kendinden önce onu düşünüyorsun. Onun mutluluğu için çabalıyorsun. Bu gerçekten çok güzel bir şey. Artık zamanımızda senin gibi insanlar pek kalmadı. Herkes kendi derdine düşmüş, bencillik hat safhada... Tabii sen bunların içinden çok güzel bir şekilde sıyrılmışsın. Aşık olduğun zaman, karşındaki kişiye karşı o kadar hassas ve dikkatli davranıyorsun ki... Sizi dışardan görenlerin gözlerinden kalpler fışkırıyor. Bunda da en büyük pay sahibi sensin tabii ki. İlişkinin çok hassas dengeleri olduğunun farkındasın ve buna göre hareket ediyorsun. Sen kesinlikle ideal bir sevgili adayısın. Buradan ilgililere duyurulur :)

70 puanlık sevgilisin!

70 puanlık sevgilisin!

Verdiğin cevaplara göre sen ortalamanın kesinlikle üstünde bir sevgilisin. Fakat bazı hataların da olmuyor değil, bu sebeple seni 65 puanla uğurluyoruz :) Aslında senin bu ilişki mevzularında hatan karşındaki kişiye fazla sorumluluk yüklemen ve ona sanki sana ait bir nesneymiş gibi davranman. Bu da senin aşkını doruklarda yaşamandan kaynaklanıyor. Yani ilişki başladığında mantığın tamamen devreden çıkıyor. Bu zaman zaman güzel olsa da, uzun vadede ilişkiyi oldukça yıpratan bir durum. Öncelikle karşındakine bu kadar sorumluluk yüklemekten ve kendi yaptıklarının aynısını ondan beklemekten vazgeçmelisin. Herkes sevgisini aynı şekilde gösteremez, bunun kuralı, etiği yoktur. Sen sevgini göstererek yaşamayı seven birisin bu yüzden de sevgilinden de aynısını bekliyorsun. Fakat unuttuğun bir şey var, o da senden yalnızca bir tane olduğu... Sevgilinden senin gibi olmasını beklemen pek doğru bir davranış değil. Zaten ilişkilerinde yaşadığın problem de bundan kaynaklanıyor. Eğer bu konuda kendini toparlarsan, emin ol ki her şey daha da iyi olacak. Sen de daha mutlu olacaksın. Fikirlerini değiştirdiğinde testi tekrar çöz, emin ol bu sefer 100 puan senin olacak :)

50 puanlık sevgilisin!

50 puanlık sevgilisin!

Verdiğin cevaplara göre sen ortalama bir sevgilisin. Bunu duyunca hemen sinirlenme, önce bizi bir dinle. Bu konuda ortalama olmak aslında oldukça iyi. Günümüzde yaşanılan ilişkileri gözden geçirdiğimizde ortalama aslında baya iyi bir seviye oluyor. Şimdi gelelim nerede hataların olduğuna. Öncelikle senin biraz sorumluluk alman gerekiyor. Yani ilişkilerinde biraz umursamaz ve rahat bir tavrın var. Flört aşamalarında her şey çok iyi giderken, sevgili olur olmaz 'ben artık sana sahibim' gibi çok yanlış bir mantık oluşturuyorsun kafanda. Bu yüzden de illişkilerinde hep problemler yaşıyorsun, trip deryasında boğuluyorsun... Sevdiğin kişiye alışmaya başladıkça verdiğin değeri de düşürüyorsun. Bunu neden yaptığını pek anlayamasak da oldukça üzücü bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Elbette bu senin açından değil, karşı tarafın açısından. Kendine bu konuda biraz çeki düzen vermelisin sanki. Olumlu yönlerine gelecek olursak, sen sevdi mi tam sevenlerdensin. Yani karşındaki kişiyi asla yarı yolda bırakmazsın. Eğer biriyle bu yola çıktıysan artık ondan başkasını görmez gözün. Öyle basit kaçamaklarla falan hiç işin olmaz. Bu yönünle de seni çok takdir ettiğimizi söylemeliyiz. Kendini karşındaki insana adıyorsun ve gözün ondan başkasını görmüyor.

25 puanlık sevgilisin!

25 puanlık sevgilisin!

Verdiğin cevaplara göre sen aşk meşk işlerinde pek başarılı değilsin. Aşk konusunda başarılı olsan bile ilişki aşamasında resmen elin ayağına dolaşıyor. Ne yapacağını bilmiyorsun. Aslındaa bu işlerde taktik falan yürümez, kalbinin sesiyle hareket etmelisin. Fakat sen kalbinin sesini hiç duymuyorsun ya da duymak istemiyorsun. Nedense kendini hep geri çekiyorsun. Senin bazı korkuların var, o da güven problemini tetikliyor. Her şey güzel giderken bir anda aklına olmayacak şeyler getiriyorsun ve kafanda sevgilini suçlamaya başlıyorsun. Hem de ortada hiçbir şey yokken... Bu güven problemini aşmadan ilişkiye başlaman da en büyük hatalarından biri. Yalnızca kendine değil karşındakine de çok zarar veriyorsun. Sevgini bir türlü hissettiremiyorsun ona. Bu da ilişkiyi mahvediyor. Biliyoruz sen de bunu aşmak istiyorsun ama kafandaki düşüncelerden kurtulamıyorsun. Günümüzde bu problemlerle baş etmek çok kolay değil. İnsanlara güvenmek gerçekten çok zor. Fakat eğer aşıksan birine, bir ilişkiye başlamaya karar vermişsen en azından bunun arkasında durmalısın. Sevgiline kendisini yalnız hissettirmemelisin. İlişkinin iki kişilik olduğunu unutma. Korkularını bir kenara bırak ve aşkını doya doya yaşa :)

0 puanlık sevgilisin!

0 puanlık sevgilisin!

Verdiğin cevaplara göre sen pek ilişki insanı değilsin. Yani sorumluluk almak, birini her şeyiyle kabullenip ortak bir hayat kurma arzusu içinde olmak pek senlik şeyler değil. İnandırıcı gelmiyor sana bu tarz şeyler. Aşkın varlığına inanmıyorsun mesela. Bunun yalnızca bir bağımlılık, alışkanlık olduğunu düşünüyorsun. Kendine göre haklısın da, insanlar artık o kadar güvenilmez oldular ki sevgi kavramı çok basit bir hale geldi. Sen de bu durumun farkında olduğun için bu işlere pek bulaşmak istemiyorsun. Dertsiz başıma neden dert açayım durduk yere diye düşünüyorsun. Valla düşününce mantıklı gelmiyor değil. Aşk, artık düşünüldüğü gibi saf duygularla yaşanmıyor. Kimin ne olduğunu anlamak çok zor. Boş yere bir ilişkiyle hayatını sınırlandırmak, sorumluluk almak istemiyorsun. Aşk, ilişki hiçbir zaman senin hayatında ön planda olan şeyler olmadı. Önceliğin olarak hep kendini geliştirmeyi planladın. Öyle de yapıyorsun, kişisel hayatında oldukça başarılı bir insansın. Umarız bir gün karşına sana güzel şeyler hissetirebilecek, hayatında sevmenin ve sevilmenin de yer alabileceğini gösterecek biri karşına çıkar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
641
375
201
67
37
33
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barış

ne kadar iyi bir yalnızsın testi ne zaman gelir acaba?

Pasif Kullanıcı

100 puanlık sevgilisin!-hayatıma giren insanlar şanslı da,ben o kadar şanslı mıyım peki?

irem güneş

100 puanlık sevgilisin!