Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Garipsin?

Ne Kadar Garipsin?

Yung Boş Ada
25.02.2015 - 13:46 Son Güncelleme: 25.02.2015 - 17:24

Hepimizin az çok gariplikleri vardır günlük hayatında yaptığı. Peki acaba senin garipliklerin ne kadar ileri gitmiş? Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşağıda sıraladığımız gündelik hayatta ortaya çıkan garipliklerden, senin de başına gelen şeyleri işaretle!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Garip Falan Değilsin!

Sen o kadar da garip değilsin aslında. Baya baya normalsin hatta. Bunu nasıl yapıyorsun gerçekten hiç anlamıyoruz. Etrafındaki insanlar da senin gibi olmak için can atıyor ayrıca bunu görebiliyoruz. O kadar rahat ve normal bir hayatın var ki şaşırmadan edemiyoruz gerçekten. Onca garipliklerle dolu bu dünyada bu kadar normal kaldığın için seni tebrik ederiz.

Az Biraz Garipsin!

Sen az biraz garip birisin aslında. Ne tam anlamıyla normal ne de tamamıyla garip. Sosyal anksiyeten falan da olabilir hatta. Ama sakın korkma. Yer yüzündeki insanların yarısından çoğu senin gibi. Bunda kesinlikle kötü bir şey yok yani. Hem zaten bu sıkıcı dünya gariplikler olmadan çok daha sıkıcı olmaz mıydı?

Gariplikte Uzaysın!

Sen ciddi anlamda garipsin dostum. Ama yoo yoo sakin ol. Bu hiç de kötü bir şey değil. Hatta garipliklerin seni tam anlamıyla sen yapan şeyler ve inan bize insanlar seni böyle çok seviyorlar. Sıradışı ve oldukça ilgi çekici geliyorsun onlara. Ayrıca dünya sen ve senin gibilere sahip olduğu için çok şanslı bizce. Siz bu gri dünyayı renklendiren rengarenk gökkuşaklarısınız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
460
300
128
97
52
50
42
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?