Görüş Bildir
Haberler
NBA Finalinde Golden State Seride 3-1 Öne Geçti

NBA Finalinde Golden State Seride 3-1 Öne Geçti

Ulaş
11.06.2016 - 10:36

NBA finalinde serinin 4. maçını kazanan taraf son şampiyon Golden State Warriors oldu. Curry'nin sahneye çıktığı maçla beraber seride durum 3-1' geldi: 108-97

İçeriğin Devamı Aşağıda

Golden State Warriors üst üste ikinci şampiyonluğuna oldukça yaklaştı. Quicken Loans Arena'da Cleveland'a konuk olan Warriors, seri boyunca arka planda kalanStephen Curry'nin yıldızlaştığı gecede seriyi 3-1'e getirdi ve şampiyonluğa sadece 1 galibiyet uzakta kaldı.

İstatistiklere göre Warriors şampiyonluğu neredeyse garantiledi. Bugüne kadar NBA finalinde seriyi 3-1'e getiren 32 takımın hepsi şampiyon oldu.

Stephen Curry maçı 38 sayı ve 6 asistle kapattı

Golden State Warriors'ta son iki sezonun MVP'si Stephen Curry 38 sayı ve 6 asistle yıldızlaştı. Yıldız oyun kurucuya en büyük destek her zamanki gibi Klay Thompson'dan geldi. Thompson geceyi 25 sayıyla kapattı.

Cavaliers'ta LeBron James triple-double'ı 1 asistle kaçırırken, 25 sayı, 13 ribaunt ve 9 asistlik performansı takımını mağlubiyetten kurtaramadı. Ev sahibinde en skorer isim 35 sayı üreten Kyrie Irving oldu.

Serinin beşinci maçı pazartesiyi salıya bağlayan gece TSİ 04:00'te San Francisco'da oynanacak. Warriors bu maçı kazanması hâlinde üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın