Görüş Bildir
Haberler
NBA’de Millilerimiz Ne Yaptı? İşte NBA’deki Yerli Oyuncularımızın Normal Sezon Karneleri

NBA’de Millilerimiz Ne Yaptı? İşte NBA’deki Yerli Oyuncularımızın Normal Sezon Karneleri

Milli Basketbolcularımızdan Ömer, Alperen, Furkan ve Cedi NBA'de forma giyiyor. NBA'de forma giyen Milli oyuncularımız normal sezonu nasıl geçirdi? Sizler için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömer Faruk Yurtseven

Ömer Faruk Yurtseven

NBA'de Miami Heat forması giyen Ömer Faruk Yurtseven, toplamda 56 maçta ortalama 12.6 dakika süre aldı. Ömer Faruk, oynadığı sürede 5.3 sayı, 5.3 ribaund, 0.9 asist ve 0.3 top çalma istatistikleri ile oynadı.

Cedi Osman

Cedi Osman

NBA'de Cleveland Cavaliers formasıyla 5. sezonunu geçiren Milli yıldızımız Cedi Osman, toplamda 66 maçta ortalama 22.2 dakika süre aldı. Aldığı sürede 10.7 sayı, 2.2 ribaund, 2 asist ve 0.8 top çalma istatistikleri ile takımına katkı sağladı.

Alperen Şengün

Alperen Şengün

NBA'de çaylak sezonunu geçiren genç milli basketbolcumuz Alperen Şengün, Houston Rockets formasıyla bu sezon 72 maçta ortalama 20.7 dakika süre aldı. Çaylak sezonunda kendisini göstermeyi başaran Alperen, forma aldığı sürede 9.6 sayı, 5.4 ribaund, 2.6 asist ve 0.8 top çalma istatistikleri ile oynadı.

Furkan Korkmaz

Furkan Korkmaz

NBA'de Philadelphia 76ers formasıyla 5. sezonunu geçiren Milli yıldızımız Furkan Korkmaz, bu sezon 67 maçta ortalama 21.1 dakika forma giydi. Forma giydiği sürede 7.6 sayı, 2.6 ribaund, 1.9 asist ve 0.5 top çalma istatistikleri ile oynadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın