Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Zayıflarım?

Nasıl Zayıflarım?

Kartal Yildirim
10.11.2014 - 00:35 Son Güncelleme: 10.11.2014 - 10:02

Güzel bir vücuda sahip olmak için pek çok kadının diyetler yapmak, aç kalmak gibi zorlu yollardan geçmesi gerekiyor ve bu çok güçlü bir irade gerektirdiği için hafta başında başlayan diyetler ve zayıflama rejimleri hafta bitmeden çoktan bir kenara atılmış oluyor. Ancak sıkı diyetlerle uğraşmadan uzun vadede istediğiniz vücuda kavuşmanız aslında çok kolay.

Diyet yapmadan nasıl zayıflanır sorusunu kendinize sormanıza rağmen nereden ve nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız sizin için maddelere ayırarak açıklamaya çalışacağız.

Yemeklerden Önce Su Tüketin

Vücudumuzun günlük su ihtiyacı 2 litre civarındadır. Vücut ihtiyaç duyduğu bu suyu elde edemediğinde metabolizma hızında yavaşlamalar meydana gelir ve kilo artışına davetiye çıkarır. Ancak gerek duyulan suyun tek ve büyük seferlerde değil, gün içerisinde dağılmış bir biçimde tüketilmesi önemli.

Bunun yanında yemeklerden önce tüketeceğiniz bir kaç bardak su yemekten çok daha az yiyerek kalkmanızı sağlayacaktır. Doğal ve zorlayıcı olmayan bir diyet yöntemi olarak yemeklerden önce su içmeyi örnek gösterebiliriz.

Daha Küçük Porsiyonlar Kullanın

Yemeklerinizi porsiyonlar halinde yiyorsunuz ancak bu porsiyonlar bazı zamanlar bir kaç porsiyona denk gelecek büyüklükte olabiliyorlar. Eğer tabağınıza daha az yemek koyarak bunu tüketmeye alışırsanız zamanla daha fazlasına olan ihtiyacınız da ortadan kalkacaktır.

Kaynak: http://zayiflopedi.com/nasil-zayiflar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
4
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın