Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Keşfedildiklerini Öğrendiğiniz Anda Ufak Çaplı Bir Akıl Tutulması Yaşayacağınız 19 Ünlü İsim

Nasıl Keşfedildiklerini Öğrendiğiniz Anda Ufak Çaplı Bir Akıl Tutulması Yaşayacağınız 19 Ünlü İsim

Nergis
11.06.2021 - 09:30

Beni kim nasıl keşfedecek acaba?😂

Kaynak: https://thechive.com/2021/06/08/some-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jennifer Lawrence

1. Jennifer Lawrence

Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence'ı aranızda tanımayan yoktur. Kendisi henüz 14 yaşındayken ailesiyle birlikte tatile gitmiş ve bir yetenek avcısı tarafından keşfedilmiş.

2. Tülin Şahin

2. Tülin Şahin

Danimarka'da çalıştığı hamburgerciye gelen bir fotoğrafçı Şahin'in fotoğraflarını çekmiş. Çekilen fotoğraflar sayesinde Şahin modellik yarışmasında birincilik ödülü alıp hayatı tamamen değişmiş.

3. Vin Diesel

3. Vin Diesel

7 yaşındayken Vin bir tiyatro oyununun yönetmeni tarafından arkadaşlarıyla birlikte oyuna gizlice girdikleri için yakalanmış. Yönetmen, çocukların başları derde girmesin diye de onları tıpkı bir dekor gibi kullanmış. Vin'in yıldızı aslında taaa küçükken parlamış diyebiliriz.

4. Justin Bieber

4. Justin Bieber

Birçoğumuz ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın aslında Scooter Braun'ın keşfi olduğunu biliyoruzdur. Braun o dönemde okullara gidip yetenekli çocuklarla görüşüyormuş.

5. Hande Yener

5. Hande Yener

Tezgahtarlık yapan Hande Yener, çalıştığı mağazaya Hülya Avşar'ın gelmesiyle Avşar kızından kendisini Sezen Aksu ile tanıştırmasını talep etmiş. Tabii sonrasında da hayatı tamamen değişmiş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fahriye Evcen

6. Fahriye Evcen

Ünlü oyuncu aslında Almanya'da yaşıyormuş. Ailesiyle Türkiye'ye gelen Evcen önce Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katılmış ve sonrasında oyunculuk kariyeri de yavaş yavaş başlamış.

7. Tracy Chapman

7. Tracy Chapman

Chapman aslında Tufts'da öğrenciyken bir sınıf arkadaşı kendisinin demo şarkılarını çalıp babasına göndermiş. Tabii babasının da o dönemler önemli bir prodüktör olduğunu belirtelim. Demoyu inleyen adam hemen Chapman ile anlaşma yapmak istemiş zaten.

8. Gisele Bündchen

8. Gisele Bündchen

Henüz 13 yaşındayken Büdchen, São Paulo'da tatile gidebilmek için bir modellik kursuna yazılmış. Tatilini yapan genç kız bir hamburgercide yemek yerken model ajansının sahibi kendisini keşfetmiş.

9. Rosario Dawson

9. Rosario Dawson

Evinde bir reklam filmi çekilen Dawson aslında bir kanepeye oturup çekimlerin bitmesini bekliyormuş. Taa ki yönetmenin kendisine reklam filminde yer almak isteyip istemediğini sorana kadar!

10. Anya Taylor-Joy

10. Anya Taylor-Joy

Köpeğinizi gezdirirken birinin sizi durdurup film yıldızı olmak isteyip istemediğinizi sorduğunu düşünün... Anya'nın başına gelen aslında tam olarak da bu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Burak Özçivit

11. Burak Özçivit

Babası kendisinden habersiz Best Model'e fotoğraflarını göndermiş ünlü oyuncunun. Çöpe atılan fotoğraflar organizatörler tarafından son anda fark edilmiş. Kendisi oyunculuk kariyerinden önce uzun bir süre modeldi hatırlarsanız.

12. Pamela Anderson

12. Pamela Anderson

Pamela Anderson izlemek için gittiği BC Lions futbol takımının maçında dev ekrana yansıyan kişilerden biri olmuş. O gün üzerinde olan Labatt markası ise ünlü yıldıza anında marka yüzleri olup olmayacağını sormuş!

13. Mandy Moore

13. Mandy Moore

13 yaşındaki Mandy Moore hiç umudu olmasa da Epic Records'a çektiği bir demoyu göndermiş ve anında ilk büyük anlaşmasını yapmış!

14. Nick Jonas

14. Nick Jonas

Jonas Brothers'dan önce Nick henüz 6 yaşındayken annesiyle beraber gittiği kuaförde şarkı söylüyormuş. Kuafördeki bir menajer küçük Nick'in annesine kartını verince Nick 11 yaşındayken ünlü bir şarkıcı haline gelen o yolculuğa çıkmış!

15. Merve Boluğur

15. Merve Boluğur

Lise döneminde oldukça içine kapanık biri olan Merve'ciğimiz kuzeninin vasıtasıyla gittiği bir fotoğraf çekiminde tanıştığı bir ajans sahibinin kartını almış. Tesadüf eseri ajans evininin bulunduğu sokakta olunca tüm hayatı değişmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Jason Statham

16. Jason Statham

Statham aslında Londra sokaklarında bulunan bir mücevherat dükkanında satış elemanıymış. Ancak kendisinin yolu Guy Ritchie ile kesişince her şey değişmiş tabii...

17. Marilyn Monroe

17. Marilyn Monroe

Monroe aslında bir uçak fabrikasında çalışıyormuş ancak çalıştığı bu dönemde bir fotoğrafçı kendisinin fotoğrafını çekmiş. Hemen ardından fabrikadan ayrılan Monroe eşinden boşanmış, saçlarını sarıya boyatmış ve adını tamamen değiştirmiş!

18. Alden Ehrenreich

18. Alden Ehrenreich

Arkadaşınızın doğum günü için bir video çektiğinizi ancak bu videoyu Steven Spielberg'in izlediğini düşününün. Tabii Alden durumdan haberdar değilmiş ancak kendisinin hayatı değişmiş!

19. Hande Soral

19. Hande Soral

Komedi Dükkanı dizisini izlemeye giden Soral, Tolga Çevik ile konuk oyuncu olarak sahneye çıkıp normalde 5 dakika kalması gerekirken 45 dakika kalınca hayatı değişmiş diyebiliriz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
14
10
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın