Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Gezginsin?

etiket Nasıl Bir Gezginsin?

Nsycl
21.11.2016 - 19:28

Bir insanı en iyi yolculuk yaparken tanırsın derler. Biz de sen kendini daha iyi tanı diye düşündük ve sana bir test hazırladık. Bakalım sen ne tip bir gezginsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuz bir senaryo! Arkadaşın doğum gününde sana süpriz yapıyor ve hediye olarak Kuzey Kıbrıs'a gidiş dönüş bileti aldığını söylüyor. Ne yaparsın?

2. Bir dahaki tatilinin/yolculuğunun nereye olmasını isterdin şu an?

3. Yolculuğa çıkmadan hemen önce..............

4. Kimlerle yolculuk peki?

5. Yolculuklarla ilgili en çok kafa açan ayrıntı sence hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıradaki sorumuz...

7. Sence en güzel yolculuk aracı hangisi peki?

8. Son sorumuz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Stresli gezgin" çıktı!

"Stresli gezgin" çıktı!

Her ihtimale kafa yoran ve hayata şüpheci bakan bir insan olmandan dolayı stresli gezgin çıkmanda bir sakınca görmüyoruz. Olabilecek her aksiliği düşünür kendini olması gerektiğinden biraz daha fazla yorarsın ama bu da kendini her duruma hazır bir hale getirdiği için bu bir artı mı eksi mi tartışılır. Biraz daha rahatla, gezmek her zaman güzeldir!

"Herşeye çok ani karar veren gezgin" çıktı!

"Herşeye çok ani karar veren gezgin" çıktı!

Sen ŞOK kararların adamısın! Anı yaşamak, şaşırmak, süprizlerle karşılaşmak senin en büyük tutkuların! İnsanlara süpriz yapmaktan, anı biriktirmekten her zaman büyük keyif alıyorsun. Bazen işler beklediğin gibi gitmese de tecrübe olduğunu bildiğin için bardağın dolu tarafına bakmayı da biliyorsun! Yine de biraz daha dikkatli olmanda fayda var.

"Herşeyi planlayan gezgin" çıktı!

"Herşeyi planlayan gezgin" çıktı!

Sen gezmek olayını ciddiye alan bir karaktersin. Geziden önceki süreçten de büyük zevk alıyorsun. Plan, program yapmayı hem çok iyi beceriyorsun ve bu durum seni grup olarak gittiğiniz gezilerde lider yapıyor. Bütün soru kalıplı cümleler sana geliyor. 'Nereye Gidiyoruz', 'Ne yiyoruz', Şimdi ne yapalım'. Sen de bu sorulara tabii ki hazırlıklı olduğun için rotanıza devam etmekte hiç sorun yaşamıyorsunuz.

"Akışına bırakan gezgin" çıktı!

"Akışına bırakan gezgin" çıktı!

Seni tanımlayan kelime kesinlikle 'rahat'. Olaylara karşı tutumun genelde sakin bir şekilde olduğu için öfkeyle kalkıp zararla oturmuyorsun bir kere! Uyumlu bir insansın, her şeye okey olabiliyorsun. Senin için olabilecek en güzel plan eğlenmene bakıp huzurlu olmak. Gerisi hiiiç umrunda değil.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
417
163
102
47
22
18
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslıhan Yiğit

"Akışına bırakan gezgin" çıktı!

BwK

ulan editör hangi ülke de yasıyorsun bu ülke de kac tane gezgin olabilir ki elinden gelse pazarlarıda calıstırıcak bir özel sektör ve gecim derdine düşmüş ay... Devamını Gör

Resho

Beni övme bana para ver Onedio