Görüş Bildir
Haberler
Müzik Zevkine Göre Takıldığın Ortamları Söylüyoruz!

Müzik Zevkine Göre Takıldığın Ortamları Söylüyoruz!

Borgen
04.05.2017 - 13:04

Haydi seninle bir iddiaya girelim. Bize sevdiğin şarkıları ve şarkıcıları söyle, biz de müzik zevkine bakarak nerelerde takılıyorsun sana söyleyelim, ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz ama önce bize son bir kaç ayda en çok hangi tür müzik dinlediğini söylemelisin?

2. Son günlerin bu favori parçalarından birini seçmeni istesek?

3. Peki bunlardan hangisi?

4. Biraz da uzaklara gidelim. Son aylarda oldukça popüler olan bu şarkılardan birini seçebilir misin?

5. Biraz da nostalji yapalım. Bunlardan hangisi aralarında en sevdiğin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 90'lar Türkçe Pop ile aran nasıldır? Haydi bir tane de buradan seç!

7. Şimdi de bize bu gruplar arasında sana en yakın olanı söylemeni istiyoruz.

8. Bu yabancı kadın şarkıcılar arasında hangisinin yaptığı müzik sana daha çok hitap ediyor?

9. Son sorudayız artık. Şu anda bir şarkı dinleyecek olsan ve seçenekler bunlar olsa hangisinden bir şarkı açarsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cafelerde takılıyorsun!

Cafelerde takılıyorsun!

Sen daha çok cafe insanısın. Arkadaşlarınla olsun bir başına olsun sakin bir cafede, çayını, kahveni yudumlayarak vakit geçirmeyi daha çok seviyorsun. Takıldığın ortamların kalabalıktan uzak, sana benzeyen insanlardan oluşan yerler olmasını istiyorsun. Tanımadığın, yabancısı olduğun yerlerde takılmak pek senlik değil. Sen bir yerin müptelası olacak tiplerdensin. Devamlı aynı yerlerde takılıp artık çalışanlarla ahbap olacak kadar hem de. Sükunet ve sıcak bir aile ortamını andıran yerler tam senlik!

Barlarda takılıyorsun!

Barlarda takılıyorsun!

Sen daha çok bar insanısın. İçeceğini alıp bir köşede vakit geçirmeyi daha çok seviyorsun. Arkadaşlarınla buluştuğunda da tercihin bu yönde oluyor. Biraz kalabalık, hafif gürültülü ve loş bir mekan senin için ideal. Ancak genelde benzer yerlerde takılmayı tercih ediyorsun. Sürekli mekan değiştirmektense bir yere devamlı gidip orada tanınmak senin için daha tercih edilir bir durum. Gittiğin yerlerde çevrendeki insanları gözlemlemek de ayrı bir hobi senin için. Biraz salaş, müdavimleri bol, sıcak mekanlar tam senlik!

Sokaklarda takılıyorsun!

Sokaklarda takılıyorsun!

Sen daha çok sokaklarda takılmayı seviyorsun. Öyle kapalı mekanlar pek sana göre değil. Arada gitmesine gidiyorsun ama bıraksalar akşama kadar sokaklarda gezebilirsin. Hele bir de mevsim baharsa değmesinler keyfine. Sen özgür ruhlu birisin ve bir yerlere kapanıp orada saatler harcamak çok sana göre değil. Sokakların ruhu, binalar, bir yerlere koşturanlar, top oynayan çocuklar, ağaçlar ve sokağa dair daha pek çok şeyin içinde olmak sana iyi geliyor. Bir başına uzun yürüyüşler tam senlik. Sokaklar tam senlik!

Arkadaşların evinde takılıyorsun!

Arkadaşların evinde takılıyorsun!

Sen arkadaşlarınla takılmayı daha çok seviyorsun. Birinin evinde vakit geçirmek tam senlik. Sen misafir ruhlu doğmuşsun desek çok da yanlış olmaz. Kendini evden dışarı atmak istiyorsun ama öyle cafelerde, barlarda diken üstünde değil de rahatça yayılıp vakit geçirebileceğin ortamları istiyorsun. Bunun için en ideali de arkadaşların evleri. Senin için hayattan kaçıp sığındığın bir liman adeta oralar. Bir koltuğa yayılıp arkadaşınla sohbet ederken bir yandan da kahveni yudumlayacağın sıcak bir ev ortamı tam senlik!

Evde takılıyorsun!

Evde takılıyorsun!

Sen daha çok evde takılmayı seviyorsun. Senin ruhun evcimen. Evin senin her şeyin. Oradan uzaklaşınca kendini savunmasız ve mutsuz hissediyorsun. Tüm boş vakitlerini evinin bir başka köşesine yayılarak geçirebilirsin. Öyle dışarılara çıkıp cafeleri, barları gezip sokakları arşınlamak yerine en sevdiğin koltuğun üzerinde uzanmak, bilgisayarın başında ya da televizyon izleyerek vakit geçirmek senin için en ideali.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
425
371
129
87
77
46
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serial killer

Bu testi hazırlayanın müzikten bir bok anladığı yok

herrlockmarolli

ilk soruya bütün müzik türlerini yazmışsınız, metal dedim. Sonraki soruların yaklaşık hepsi pop. O kadın şarkıcılardan hiçbiri bana hitap etmiyor mesela. Bir... Devamını Gör

Sude Rumeysa Şahin

Bu ne lan? Hiç birini dinlemedim.