Görüş Bildir
Haberler
Müzik Zevkine Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

etiket Müzik Zevkine Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
17.07.2018 - 13:42 Son Güncelleme: 21.02.2019 - 17:08

Her şarkıda hayatımızdan, içinde olduğumuz zamanlardan bir şeyler vardır aslında... Bakalım senin yaşadıklarından yola çıkarak yaşını bulabilecek miyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım!

2. Ruhunun yaşını söyleyeceğiz ama önce gerçek yaşını öğrenmemiz lazım!

3. Gençken durmaksızın dinlediğin grubu söyle bakalım.

4. Misak-ı Milli sınırlarımız içerisinde dinlediğin en güzel kadın sesi merak ediyoruz.

5. Eski sevgilinin ardından...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biz ülkecek duş şarkıcısıyız. Kimse bizim kadar güzel şarkı söyleyemez duşta. Peki sen en çok hangi tür şarkıları söyler ya da dinlersin duştayken?

7. Yılda sadece tek konsere gitme hakkın var, bu hakkını kim için kullanırdın?

8. Dinlediğin zaman ''Gel abi, sana bi büyük açalım'' dedirten sesi söyle şimdi :

9. Hangisi senin için daha eski?

10. Tek nefeste doğru şıkkı seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bize bir kuple bir şeyler okur musun?

11. Bize bir kuple bir şeyler okur musun?

12. Son olaraaak ''Justin'' dediğimizde aklına ilk gelen şey nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

18 Yaşındasın!

18 Yaşındasın!

Senin ruhun 18 yaşında! İçin kıpır kıpır resmen! Dinamiksin! Dünü dünde bırakmışsın ve en güzel günlerin de henüz yaşamdıkların, şu an sadece yaşadığın gün var senin için. Değişimlere açık bir yapın var. Sen popüler şeyleri takip eden, gözü açık birisin bu yüzden de zihninin geçmişe saplanıp kalmasına asla izin vermezsin! Boşver zaten ne yapacaksın naftalin kokularının içinde?!

25 Yaşındasın!

25 Yaşındasın!
www.topcoder.com

Senin ruhun 25'lik ve hala hayatının baharında! Henüz bitmiş öğrencilik yıllarının getirdiği güzel anıları saklarken bir yandan da yeni kurduğun düzenin gerekliliklerini yerine getiriyorsun! Yetişkin olmaya doğru attığın kocaman adımların var ama anları yaşamaktan da asla vazgeçmezsin. Seni eski bir sahafta kaset ararken de David Guetta konserinde çılgınlar gibi dans ederken de görsek şaşırmayız. Göster herkese kendini, sen daha bitmedin!

33 Yaşındasın!

33 Yaşındasın!

Senin ruhun 33 yaşında! Sen geçmişinle bugününe 3. köprü inşasına yavaş yavaş başlamışsın. Senin artık belli bi karakterin ve alışkanlıkların var. Öyle yeni adetler çıkarmasınlar dubstep falan da neymiş?.. Yeni şeylerde aradığın tadı bulamıyor olmak seni biraz burksa da sen şanslı bir nesli temsil ettiğinin farkındasın, 90'ların ruhu gibisi gelmedi gelemez! O zamanki müziklerden, filmlerden sonra biz kim oluyoruz da seni yargılıyoruz ki?

42 Yaşındasın!

42 Yaşındasın!
www.wired.com

Senin ruhun 42 yaşında! Yaşamının ortasında, klasik bir  ruh seninkisi. Hayatını, düşüncelerini artık oluşturmayı başardığın ama bunu yaparken zamanın nasıl geçtiğini fark etmemiş, biraz yorgun bir ruh. Bütün gücünü eski güzel günlerden alıyorsun sen. Hala gelişen ve değişen şeyleri izlesen de asla yerini tutmayacağının farkındasın. O zaman eski zamanlara selam, müziğe hasret!

54 Yaşındasın!

54 Yaşındasın!

Senin ruhun 54 yaşında! Yanında çocuklarınla beraber sevdiği grupların konserine giden, sanki eski bir dostla buluşmuşçasına konseri dinleyen dingin ve huzurlu bir yapın var. Sen ne istediğini bilen, kendinden emin birisin bu müzik zevklerinden de açıkça görülüyor zaten. Klasik şeylere olan sevgin öyle boş değil, tecrübeyle sabit derler ya, aynen öyle!

63 Yaşındasın!

63 Yaşındasın!

Senin ruhun 63 yaşında! Kocaman bir plak koleksiyonu gibisin. Ne anlatsak ne sorsak sanki geçmişimizden bir ses gibi beliriyorsun. Bütün anıları toplayıp gelmişsin, senin için hayat eski zamanlardaki gibi olmamış hiçbir zaman, müzik de! Senin yeni şeylerle öyle çok işin yok, çünkü güzel zamanları hatırlatan şarkılar asla eskimez!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
773
319
251
209
69
56
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın